davi10 írta: ↑2022.10.25. 13:46:25
És a kiemelt résznek hogy kéne megtestesülnie a pályán? Mert egy csapatnál aki így bevásárolt nyáron és kb. 1 éve ugyanazzal az edzővel dolgozik nem érzem ezt valid kifogásnak. Stabilitás van a csapatban, Xavi-ban bíznak, a játékosok kapják a fizut, az Ő teljesítmenyüket nem kéne, hogy befolyásolja.
De megint köszönöm a minősítést a többiek nevében is, akik lelki sérültek vagyunk és nem tudjuk objektívan nézni a dolgokat, elképesztő, hogy milyen magas lóról tudsz beszélni még mindig.
Nem feltétlenül neked/rólad írtam, bár ha te ezt
tényleg "szégyennek" éled meg, akkor valami alternatív magyarázatnak léteznie kell a te esetedben is. Mert egyáltalán nem volt szégyellnivaló ezekben a meccsekben, még ha nem is sikerült a továbbjutás.
Nem vagyok azért biztos benne, hogy így van, mármint, hogy tényleg szégyelled a csapatot. Bosszantani, idegesíteni meg engem is nagyon idegesít a helyzet, meg ahogy alakult.
De ha mégis a te inged esetleg, akkor bosszankodj nyugodtan a magas lovam miatt.
Ami az anyagi, sportszakmai stabilitásunkat illeti, és hogy annak hogy kéne megnyilvánulnia a pályán.. ezerszer beszéltünk ezekről, részletesen. Továbbra sem volt pénzünk olyasmikre, amire rohadtul kellett volna lennie. Például szélső védőkre, ugye.
Vagy jó lett volna Raphinál magasabb szintet képviselő szélső támadót, Lewánál fiatalabb sztárcsatárt venni, de ezekre se volt zsé.
Nem mondom, hgoy rossz anyagot vásároltunk be, ugyanakkor messze nem nevezném ideálisnak, akkor se, ha figyelmen kívül hagyom, hogy a jövőt kéne építeni szerintem, nem pedig hirtelen eredményeket produkálni.
A bevásárlás az utóbbi szellemében ment, és szerintem indokolatlanul nagy nyomást helyezett Xavira és a csapatra is. Eredménykényszereket, de túlzott mértékben.
Ez nem csak Xavinak nem jó, szerintem nem jó se a megmaradt és önbizalomhiányos nyuggereinknek, se a tinisztárjainknak, se a sérülésből és vezetőséggel/szurkolókkal/sajtóval való összetűzésekből visszatérő játékosainknak, se az új érkezőknek.
Csaba, nem a csapatot nem ítélitek meg objektíven, szerintem, hanem a csapat helyzetét, és hogy mit lehet
elvárni ezen a szinten, ebben az időpillanatban.
Kétségtelenül nem elég jók, nem voltak azok. Más kérdés, hogy ezt teljesen jogosan el lehetett-e várni.
Írjátok hogy Xavi 1 éve van a csapattal, de hát közben a keret jó része kicserélődött. Eleve féltávnál jött kármentésre, ami sztem sikerült is tavasszal, emelkedő pályára került a csapat.
De még most se volt rendes nyári fekészülés, hanem pénzszerző túrák, utolsó utáni pillanatig nem érkező és nem távozó játékosok, stb.
Lényeg a lényeg, szerintem nem égő, és nem szégyen, amit a csapat csinált a BL csoportban. Az eredmény rossz lett, sajnos, mindenki tudja, látta, hogy lehetett volna jobb is. Nem sikerült.
Aki szégyenkezik emiatt a csapat miatt, annál szerintem igenis a saját oldalon van a gond, bármi is legyen az. Kikérhetitek magatoknak, hogy ezt leírom, de őszintén szólva nem tartom különösebben indokoltnak.
szerk: érzékelem a megszólításokat pár embertől, titeket arra kérlek, hogy kanyarodjatok vissza a "lelki sérültes" mondathoz, és olvassátok el újra, egyben, az egész mondatot, értelmezzétek magában, és kontextusban is. Tényleg úgy gondoljátok, hogy ez azokra vonatkozik, akik szerint nem teljesített jól a csapat? Vagy azokra, akik nem gondolják, hogy minden a legnagyobb rendben? Ha az újra olvasás, értelmezés után is így gondoljátok, csak írjatok nekem bátran privátban egy üzenetet. Én ezesetben hajlandó vagyok önkéntesen pihenőre menni, egyáltalán nem szándékozom kihasználni a valójában csak egykori admin, napjainkban inkább moderátor státuszt, de most épp nem érzem, hogy bármiféle határt átléptem volna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila