Bob_Marley írta: ↑2022.10.17. 16:42:08
Az hogy a labdason hátrál a védő azt én még tatonalas néven tanultam,evidens hogy lassítod. Kifelé próbálod terelni,amíg jön a duplázás. Gyorsan szinte taposol,hogy bármilyen irányba eltudj minimális késéssel indulni (alapbol agyi reakcioido hatranyod megvan)Első gól pont ezért írnám inkább Koundenak aki teljesen érthetetlenül pozicionalt mind a beinditasnal,mind pedig mikor kipattant a labda.
Igen, igazad lenne.
Ha kifelé terelnéd.
De itt a kapu felé hátrálnak a védők, nem próbálják kényszeríteni ki, hanem csak hátrálnak. Ennek kb semmi értelme, mert beengedik a 16-on belülre, ahol a védő takarja a kapusnak a látását, könnyen lehet belőle gól.
Ez egy elhibázott felfogás, senki nem él vele, vagy ha él, akkor 20-25 méterre a kaputól abbahagyják, és faultolnak.
Mi vagyunk ekkora verebek csak, hogy ezt így csináljuk.
Nézd meg Araujot, ő is hátrál, de megfelelő pillanatot keresi és megtalálja, hogy beavatkozzon. Ahogy azt tanítják.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."