Rivaldo11 írta: ↑2022.10.18. 12:31:16
Ha eltekintek attól, hogy Benzema egy bűnöző, zsaroló, erőszakoló, sittes alak
Ezeknek a jelzőknek minimum fele szándékos ferdítés, túlzás, még ha alapja van is. Tipikusan olyan dolgai vannak ,amit a frusztrált arcok felnagyíthatnak , meg élvezhetik a mocskolódást, de Barca drukkerként mondjuk a saját portán is szét lehetne nézni, mielőtt a szomszéddal foglalkozol, mert nálatok is vannak bőven kirakat emberek, akiket lehetne cinkelni. (mondjuk a hasonlóan agyatlan madridisták meg is teszik)
Rivaldo11 írta: ↑2022.10.18. 12:31:16
Ha eltekintek attól, hogy Benzema egy bűnöző, zsaroló, erőszakoló, sittes alak, azt kell mondjam, teljesen megérdemelten nyert, megdolgozott érte. Az meg, hogy egy ilyen Real menetelés után a City lehet az év csapata, nem kicsit vicc. Mert az igaz, hogy a 3 vén csataló által hajtott -nélkülük erősen közepes-madridot a kieséses szakasz java részében lefutballozták a pályáról, de a végén csak továbbevickéltek, hatalmas mentéseket bemutatva.
De ja, megérdemelte egyetértünk. Nagyobb rablás lett volna, mint amit Sneijderrel vagy Lewával műveltek, ha nem ő kapja. Az hogy a City megelőzte a Madridot, még esetleg, csak-csak hajlandó vagyok elfogadni (bár nem értek egyet vele), de hogy a Liverpool a két mikiegér kupával hogyan csinálta, azt nem értem. Meg Mané második helyét sem, akármennyire szimpatikus is az ember. Vinicusnak és Courtoisnak kellett volna még a dobogón lennie, vagy legalább az egyiküknek - elfogultság nélkül. A fiataloknak osztott díj is fura nekem, de gondolom ott a percek döntöttek Gavi javára Camavinga helyett. Nem értek egyet vele, de el tudom fogadni.
Szóval ja, úgy tűnik én is olyan p.cs vagyok, aki a saját csapatán kívül mást nem díjazna, de egy ilyen szezon után talán érthető.

De végső soron mindegy igazából, az objektív mérce az a BL trófea, minden más meg (szinte csak) sajtó kérdése.