2022.10.10. 12:30:52
Valahogy a taktika nem fekszik, vagy nem tudom, mi lehet a visszaesés oka. Fáradtság október elején még nem lehet. Nézzük:
Támadók:
Fati eddig különbséget jelentett, nem véletlenül mondta mindenki, HOGY az új Messi. Most ebből semmit nem mutat, mintha nem is ugyanazt az embert látnánk.
Torres, amikor idejött nagyon jól mozgott üresbe, kapu elé, gólok is jöttek, pl. a klasszikuson, most meg mintha elfelejtett volna focizni
Dembelé 4 évig volt nulla, tavasszal hozott egy jó 2-3 hónapot, de láthatjuk, nem az a szint, aki hétről hétre hozza a jó teljesítményt, egyik meccsen kiemelkedik, másikon 10-ből 9x ellenfélbe lövi a labdát.
Raphinha szinte egyedül tartotta bent a Leeds-et a PL-ben, itt is jól kezdett, de mintha ő is elkezdene Torreshez hasonlóan eltompulni.
Lewa: amikor idejött, nem értettem, miért kell nekünk a jól bevált Aubemeyangot lecserélni, aztán szépen hozta a gólokat, tényleg érezhető volt a különbség... meddig is, 1-1,5 hónapig? Mostanra teljesen beszürkült, nagyon kellene neki egy hasonló kaliberű csere, aki Aubemeyang lenne ugye, de eladtuk (elcseréltük) Alonsoért, aki egyrészről felesleges ember 3. balhátvédnek, másrészről a teljesítménye egyelőre nem üti meg a veterán Albáét!
És akkor itt ki is fogytunk támadókból, mert Depayt ugye Xavi még véletlenül sem játszatja (persze most sérült is).
Középpályán van 2 ügyes fiatal, akiket szerintem egyszerre játszatni felelőtlenség. Van egy De Jong, aki lehet megsértődött a nyári csörtén, mert közel nem hozza a tavaszi szintet és van Kessié, aki baromi jó játékos, csak épp nem játszik.
Védelemről meg most inkább nem beszélek, mert végre van egy jó hátsó alakzatunk, erre kb. mindenki is megsérül.... így most lehet panaszkodni Garciára, de abból kell főzni ami maradt...