Én mondjuk egyetértek vele, max azzal nem, hogy ennél tán kicsit polkorrektebb nyilatkozatokat lehetne adni. Nekem a ránk eső részével nem volt gond, az Interre esővel viszont igen, elég lenézős így. Ellenünk szerintem is piszok nagy mákjuk volt vagy 3 szinten (de a minden védőnk sérült, nyilvánvaló tizi esetekben minimum minimum), de tavasszal amit lehoztak, az megsüvegelendő nem csak eredményben, játékban is. És tényleg ők voltak az egyetlen csapat, akik megnehezítették a City dolgát, a játék képe alapján még meg is nyerhették volna a trófeát.
De amit idéztem: én attól tartok, hogy akármennyire is stabil top3-as játékosunk, és a világ egyik legjobb kapusa, attól még az ő lába remeg szinte a legjobban. Legalábbis a BL-ben tavaly is több fura hibát vétett, mikor amúgy szenzációs szezonja volt. Szerintem talán az egész csapatból őt viselte meg legjobban a 2-8. Ezért sem kellett volna sérülten játszatni, egyéb racionális okok mellett.
Szerintem ő Emi Martinez inverze, aki nem tud egy nagyon stabil szezon lehozni, de amikor nagyon kell, akkor egy isten.
De ne legyen igazam, és védje ki az ellenfél szemét a BL-ben is.