2022.10.12. 23:41:42
Az egyik, ha nem a legizgalmasabb, legnagyobb hangulatu meccs amin valaha jártam. Kár, hogy igy alakult.
Mindharom meccs, amin pontot vesztettunk, igy ez a mai is egeszen maskent nezett ki szamomra, mint a korabbi evek lebogesei. Egeszen maskepp.
Ez a csapt keszulofelben van, es ennyi jott ki most ebbol. Ahogy Xavi is meg csak keszuloben van. Ne feledjuk, hogy nem akart o meg idejonni, csak kozben raomlott a haz a csapatra. Nem volt szerencsenk se a csoporttal, se konkretan a sorsdonto meccseken, meg kell emeszteni. A fiatalokat feltem kicsit, segiteni kell feldolgozni nekik.. Pedri es Garcia sztem kb sirva jottek le a palyarol, amennyire lattam, te a cserepadunk is a foldon szenvedve nezte vegig az utolso tiz percet, nem birtak megmaradni egy helyben. De sztem nekunk szurkoloknak picit tul kell latni azon, h a legrosszabb forgatokonyv jott eredmenyek szintjen, es elfogadni azt amit kaptunk: egy sokkal biztatobb es eloremutatobb jatekot, eddig. Fontos, hogy ezt ugy ertsetek, ahogy gondolom, hangsulyozom kulon, hogy ez egy relativ, viszonylagos ertekeles reszemrol. Az elmult 4-5 evhez kepest.
Konkretan a mai jateknal csak felve mennek bele szemelyi elemzesekbe, mert neha nehez volt megallapitani hogy ki csinalta eppen ami tortent, lassitasok meg ugye nincsenek. De csapat szinten szerintem pont megvolt az, amirol azt gondoltam elozetesen, hogy valahogy el kellene erni: veszelyesek voltunk kapura, beszoritottuk oket, szepen es kitartoan tamadtunk. Sajnos a vedelem gyengebb labakon allt, en azt gondolom, hogy ha meglett volna Kounde es Araujo, meg is ugrottuk volna ezt a meccset es ezt a csoportot. Pont az hianyzott csak igazan, hogy hatul stabilabbak lehessunk.
Ez van, matematikai eselyunk maradt csak, sztem jo lesz nekunk az EL a bajnoksag melle, felepiteni a csapat onbizalmat es uj identitasat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila