Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Vagy rúgjunk minden labdát kirúgásra, Onannannnana-nak úgyis minden kirúgás 4 percig tart Bíró helyében már kötelezném is rá hogy nem végezheti el hamarabbbence0330 írta: ↑2022.10.12. 21:48:13Szerintem is, bár nem létkérdés most, inkább azt mondanám, hogy ytartsuk fent ezt a döbbenetesen vérmes játékot rengeteg lövéssel, és akkor lesz belőle még gól.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 21:46:42Most kéne ngyon megnyomni mert 1-0 nem lesz elég, ezek biztos találnak legalább egyet
Aha, aztán szenvedünk a Plzen ellen egy 0-1-et, a Bayern ellen meg beleszaladunk megint a késbe, ahogy szoktunk. Ne ezen múljon.
Szerintem is, bár nem létkérdés most, inkább azt mondanám, hogy ytartsuk fent ezt a döbbenetesen vérmes játékot rengeteg lövéssel, és akkor lesz belőle még gól.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 21:46:42Most kéne ngyon megnyomni mert 1-0 nem lesz elég, ezek biztos találnak legalább egyet
Szerintem nem lenne baj, többel fogjuk ütni a Plzent, és a BM-től se fogunk szerintem jobban kikapni.
Dembélé mindig jobban érkezik balról kapu elé. Nem tudom, miért.csababarca írta: ↑2022.10.12. 21:43:25Dembi centerből:D
Szép volt Raphinha és Roberto megmozdulása is.
Most kell ütni őket még jobban, mondtam 2-3 gólos sikert várok, simán benne van.
Eskü semelyik más csapatnál nem látom ezt a hülyeséget. 4-0-nál értem persze.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 21:36:03Ez az ami érthetetlen. Ma is többször kinyílt az Inter és mi meg megvárjuk míg visszaérnek...MOst volt sebességben az első valami mai focira emlékeztető megindulásunk...