Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sőt, Dembele se érezte jól magat meccs után.NovaProspekt írta: ↑2022.09.22. 21:48:49izomsérülés Deschamps szerint, egyelőre ennyit tudni
szerk.: Depay is lesérült

En is most nezem, remelem semmi komoly. Semmi mas nem hianyzik az oktoberi meneteles elott mint h ezeken a szr meccseken kiessenek a kulcsembereink...

Koundéval kapcsolatban egyetértek, viszont García szerintem épp az előre játékban erős. Ezért is szereti Xavi, hiába inog meg védekezésben viszonylag gyakran. 2008 őszére visszaemlékezve egyébként Piqué sem volt a stabilitás garanciája hátul, viszont Guardiola látott benne valamit és rengeteget játszatta. Ha Éric sokat fog játszani, reméljük, hogy ő is be tudja járni ezt a pályát, bár egyelőre több a kérdőjel.Varatrix írta: ↑2022.08.29. 08:19:46Tetszett az első meccse. Biztonságot sugároz, persze a védekezést tegnap a helyén kell kezelni, mert nem tett próbára minket a Valla.
Ami viszont szembetűnő volt nekem Araujóhoz és Garciához képest is, hogy elég progresszív az előre játékban, cipeli fel a labdákat, illetve látja, hogy mi történik előtte és mer hosszú passzokat is adni, ha lát lehetőséget.
Ez a szett!MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.29. 11:53:19Ahhozképest hogy a ruházata alapján tegnap vízszerelős melóra jött, nem volt rossz tegnap![]()
https://twitter.com/LaSenyera/status/15 ... 73/photo/1
Magabiztosan játszott, mindezt egy új csapatban, sérülés és sok kihagyás után, a gólvonalról mentése meg már csak a hab a tortán. Ha nem jön épkézláb jobbhátvéd akkor én beáldoznám a jobbosra komoly meccseken, a lazábbakon meg menjen Robi .
És igen!
A Sport spanyol kiadásának egy cikkét olvastam, de mivel nem tudok spanyolul, ezért a google fordította le, és abban csak annyi van, hogy a Liga valószínűleg értékeli a Barca erőfeszítéseit, meg a sok fellebbezést is megunta, ezért szinte biztosan el fogják fogadni a regisztrációt.

Bocs,de erről egy régi vicc jutott eszembe: Két öreg haver összefut:Te, tegnap megpocsékolhattam volna Palvin Barbit!