Áthozom:
csababarca írta: ↑2022.08.14. 17:12:40
Gavinak mi a szerepköre?
Próbáltam rájönni tegnap is, de nem tudtam.
Tényleg érdekelne tőled a válasz, mert rád hallgatok
Amúgy nem mondott hülyeséget a kolléga, Pedri rendben van, itt tévedett, de Gavin egyelőre röhögnek a legtöbb fórumon más drukkerek. És most nem a realos szurkolókra értem ezt.
Hát mély elemzést ne várj tőlem, annyira azért nem értek hozzá, de igyekszem.

Nekem tegnap az tűnt fel, hogy a jobboson próbálgatott segíteni, gondolom Xavi tudta, hogy Araujo-tól sok beadást nem érdemes várni, úgyhogy odaküldte Gavi-t, hátha kicsiben tud valamit kezdeni azzal aki éppen ott van (Raphinha vagy Dembele).
De nyilván tegnap Ő se játszott jó meccset.
Amiben szerintem amúgy az egyik legjobb a csapatban, hogy már az ellenfél 16-osának a környékén baromi sok labdát szerez és a tavaly ilyenkori énjével ellentétben ez már sikerül gyakran szabályosan is.
Ő nem ilyen Pedri-Busi módon olvasgatja a passzsávokat, inkább odamegy és kellemetlenkedik, besegít a támadóknak, szóval védekezésben szerintem baromi hasznos.
Az, hogy más fórumokon röhögnek rajta nekem új információ, mert az "odaáton" kívül mást nem nagyon szoktam olvasni. De gondolom az is rádobhat erre, hogy a flegma fejével meg a lógó cipőfűzőjével nem éppen a legszimpatikusabb figura