2022.09.13. 22:59:23
Vereség,benne volt a pakliban,jobb eredmény mint vártam. Próbáltuk játszani a játékunkat,első félidőben megvoltak a lehetőségek, Lewanak nagy helyzet. Másodikban sokat jelentett Goretzka cseréje, hirtelen ritmust váltottak. Gyors kapott két gól, aztán le is csorgott a meccs. Nem szabad ettől elkeseredni, az viszont biztos,hogy ilyenkor kell helyzeteket berúgni. Ezerszer mondtam nem 2-0 után kell villogni Cadiz vagy akárki ellen és rúgni még akárhányat. Ilyenkor kell eltenni egyet és más a leányzó fekvése. Ebben is javulni kell. Profin, kíméletlenül hozni a meccseket. Ma a Bayern ez tette,5 perc volt és vége lett meccsnek.
Mindegy,van három hét az Inter elleni meccsekig,de persze hétvégén meg robog a Liga tovább.
Busit kiemelném, amíg bírta erővel,magasan kiemelkedett. Lewa gorcsolt,Dembele, Raphinha is talán. Pedro nagyon nem érezte, mindig akkor lépte át amikor pont nem kellett volna. Gavit feloroltek. Hátul rendben voltunk, Alonso sok párharcot hozott,de a szöglet az övé volt. Kounde előrefelé nem volt túl hatékony, hátul viszont hozta magát. Araujo, Christensen állta a sarat. Stegennek is talán volt lámpaláza, pont amiben brillírozott mostanában,azokat nem hozta. Eladott labdák,megint beragadas szögletnél.
Azért így tovább,nagyon hosszú az út, fejlődő csapat, idén szerintem minden nemzetközi meccs ajándék, Ligában kell ismét csúcsra törni és aztán lehet kacsintgatni Európa felé.