Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
1000% sajnos. meg kellene tanulni nem betojni és küzdeni, ami úgy látszik nálunk nem megy. amikor vertünk mindenkit, akkor tudásban magasan a mezőny fölött voltunk, nem voltunk rákényszerítve nagyon, h körmünk szakadtáig küzdjünk. Mióta kiegyenlítettebb a helyzet, azóta nem tudjuk küzdőszellemmel átbillenteni a mérleget, ahogy sok klubnál megy. Az új csapattal lesz lehetőség elmenni ilyen irányba, de sztem ez még idén tavaszra nem érik be.
És 190 centi,okos döntés. Fizikális meccs várhatóvisca el barca írta: ↑2022.09.13. 20:57:48Alonso mellet az is szólhat h 6 evig játszott a dánnal együtt.
Egyetértek. Egy izgalmas 3-2-t bármikor aláírnék ahol egyenlő szintet tudunk képviselni a Bayernnel, ha azt nézzük hogy nemrég hol voltunk, már ez hatalmas nagy szó lenne.Kap írta: ↑2022.09.13. 20:22:24Engem nem érdekel az eredmény, csak a fejlődést szeretném látni, illetve azt hogy van tartása a csapatnak. Ez talán a legstabilabb kezdőnk jelenleg. Baldé mellőzése is érthető szerintem, kell ide tapasztalat. Busi ha a jobbik formáját hozza lehet még helye a kezdőben ilyen meccseken is szerintem.
Kezdőthetne már!:D Hajrá Barca!
Teljes mértékben osztom a véleményed, szerintem nagyon jó a kezdő.
Három okát látom.