Érdekes vélemények vannak a sima vereségtől a csak legyünk meccsben tol a sima győzelemig !
Tényleg nehez mert higy a Bayern kb mit tud vagy mit fog játszani — atom baco támadó focit- az viszonylag tiszta sor mindenkinek de hogy ez az uj Barca ..!?!
-
Nagyon kivancsi vagyok mert játszottunk a Reallal a Juveval a Cityvel meg a Sevillaval de különböző okok miatt egyik sem referencia mecs a mostanihoz!
Talan a City aki hasonló domináns felfogásban játszik ( tud csak játszani )es az a meccs játékban szerintem okes volt sőt megpleoen rendben volt !
Persze kaptunk laza 3 gólt … es ez lesz a kulcs a Bayern ellen is !
-
A támadó alakzat azt gondolom bizonyította mar többször hogy nem csak nevek hanem tényleg életveszélyes tud lenni szinte bárhol barki ellen !
Ezért mindenképp várok legalabb 1 de inkább 2 rúgott golt ! / A Barca támadó sora egyszerűen jobb mint a bajor védelem /
A mi védelmunk ( es itt nem csak 4 játékosra gondolok ) azonban egyreszt csak alig egy hete végleges de minőségi viszont ez lesz a nagy tesztje …
-
A titkos reményem egybekent mist kivételesen leginkabb Xavi, mert ez amolyen neki valo igazi mágnes táblás melo is lesz (es reváns ) …. kezdve Lewaval mert ra nyilván külön készülnek a bajorok is ! (Gondolom azert a lengyel is megoszt egy ket okosságot Xavival Negalsmannrol

)Es szerintem ebben ő kifejezetten jó !
-
Amit nem tudunk a védelmén kívül h mentálisan milyen ez a csapat mondjuk hátrányban stb ….
-
Személyes hülyeségem h Gavit raaalitanem Kimmichre , az életet is lerágná

náluk o Pedri es Busi egyben ! Rajta nagyon sok mulik h Sane/ Maneék mikor es hol kapnak labdát a tizenhatosunk sarkán vagy leginkabb sehol naon nem mindegy !
-
Xavi+az elmúlt 5-7 ev legjobb védelme (?)működik … akkor majdnem biztos vagyok benne higy elverjuk őket !
-
Tipp: 1:2
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco