Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Áthozom, már eleve offoltam asszem.
Eredeti posztja középpályás, a válogatottban is ott játszik.
Mondjuk ő idén nem igazán középpályás. Szoktam nézni a Real meccseit, de alig-alig játszott a kp-n.Peter írta: ↑2022.10.23. 14:39:01Számomra Valverde egy vérbeli csapatember a középpályán. Vannak nála technikásabb és ügyesebb középpályások, de Valverdében az erő és a dinamika dominál. Szerintem pontosan ezért kimagasló csapatember, mert olyat tud hozzátenni a középpályához, amitől az teljessé válhat. Nagy előnye még, hogy nem finnyás a posztokat illetően, így amolyan jolly joker szerepet is képes betölteni a csapatában.
Sima flownak ez már túl hosszú, nem?visca el barca írta: ↑2022.10.23. 10:01:28sztem meg nem felsopolcos a csavo, ahogy sok madridi nem az, csak ő is felült a flowra, aztan egyszerűen minden összejön neki.csababarca írta: ↑2022.10.23. 09:53:54Nálam top 10-es kp már most, elképesztően erős, gyors, jól lő, sallangmentesen hozza a posztot, mindegy hova rakják.
Tipikus modernkori prototípus.
És már a tavalyi szezonban is fontos láncszem volt, de idénre szintet lépett.
Lehet, de hát felsőpolcos a teljesítménye idén.visca el barca írta: ↑2022.10.23. 10:01:28
sztem meg nem felsopolcos a csavo, ahogy sok madridi nem az, csak ő is felült a flowra, aztan egyszerűen minden összejön neki.
sztem meg nem felsopolcos a csavo, ahogy sok madridi nem az, csak ő is felült a flowra, aztan egyszerűen minden összejön neki.csababarca írta: ↑2022.10.23. 09:53:54Nálam top 10-es kp már most, elképesztően erős, gyors, jól lő, sallangmentesen hozza a posztot, mindegy hova rakják.
Tipikus modernkori prototípus.
És már a tavalyi szezonban is fontos láncszem volt, de idénre szintet lépett.
Nekem is feltűnt, hogy inkább mozizták a védők a dolgot, de ettől függetlenül nagyon szép lett a befejezés. Azért a Puskás-díj durva lenne rá.
Ez eléggé elvakult vélemény szerintem is. A lesek reklamálását meg szerintem már rég el lehet felejteni, az objektív tény, max ilyen vétlen les esetében szubjektív még, hogy mennyire avatkozott bele a játékos, az más tészta. De natúran a vonalak kb mindig jók. A szabad szemmel dolog meg pont nem releváns, eleve sosem látjuk pont vonalból. Pont tegnapelőtt volt egy Milan-meccs, ahol máig reklamálják vérmesebb drukkerek, hogy les volt, pedig az elrúgás pillanatában behúzott vonalból kiderül, hogy még csak egyvonal sem volt. Az élőkép bizony csalóka. Off, de az 1-2 elmaradó ellenőrzés esetére tenisz mintájára edzőnként fejenként 1 lehetőséget lehetne biztosítani (ha igazuk van, nem veszne el). És akkor szerintem kb a lehetőségekhez képest ilyen olyan emberi hibákhoz, meg 50-50 esetek elbírálásán kívül majdhogynem hibátlan lenne a rendszer.Deluigi írta: ↑2022.09.12. 13:17:45tegnap az elso 3 golt abbol lottek, hogy nem rugtak fel oket az elejen, amikor nekiindultak a kaputol jo messzirol
a negyedik goluk pedig lesgol volt, nem tudom, hogy sikerult a vonalat jonak huzni a vegere, de szabad szemmel latszott, hogy meteres elonybol indult a golt lovo jatekos
Sőt, a létező összesgólunkat abból szereztük, hogy nem rúgtak fel előtte, ezzel a taktikával nyertünk 5 BL-t 9 szezon alatt. Ebben áll a sokat emlegetett szerencsénk, hogy elfelejtenek felrúgni.Deluigi írta: ↑2022.09.12. 13:17:45tegnap az elso 3 golt abbol lottek, hogy nem rugtak fel oket az elejen, amikor nekiindultak a kaputol jo messzirol
a negyedik goluk pedig lesgol volt, nem tudom, hogy sikerult a vonalat jonak huzni a vegere, de szabad szemmel latszott, hogy meteres elonybol indult a golt lovo jatekos
A védő lába egy vonalban volt Rüdi fejével, csak takarásban van. A vonalak kihuzásánál látszott.Deluigi írta: ↑2022.09.12. 13:17:45tegnap az elso 3 golt abbol lottek, hogy nem rugtak fel oket az elejen, amikor nekiindultak a kaputol jo messzirol
A Betisnek esélye se volt a Real ellen, pedig a harmadikok a bajnokságban. Szóval nem tudom melyik csapat lesz képes megállítani a Madridot. Annyi, hogy ezek a spanyol kiscsapatok is iszonyatosan jól tudnak kontrázni. Egyedül ez lehet a fegyver a nagyok ellen.bence0330 írta: ↑2022.09.11. 17:52:04Rodrygo valami szenzációs volt, két ekkora cselsorozat után gól és gólpassz... Valverde gólja meg tényleg eszméletlen volt, Barca-drukkerként is élmény volt nézni, nálam alap lenne legalább a top5 jelölés a Puskásra.
Nagyon egyben van ez a Madrid sajna Benzema nélkül is. Rodrygo emlékeim szerint tavaly is nagyon feljavult, mikor pár meccsig nem volt a francia.
Ez idén most egy Pool-City féle nagyon durva versenyfutás is lehet akár, nagyon fel fogja húzni egymást a két csapat, szerintem.
Semennyit, a piszok olaszok elvitték közben