visca el barca írta: ↑2022.09.11. 19:33:15
Teljesen egyertelmu h ts alba/balde garcia araujo kounde pedri busi gavi dembele lewy raphina kezdo 11 lesz. Kb a házamat feltenném rá.
Nagyon helyes, én is így kezdenék!
Az Alba-Baldéhez is vannak pro-kontra egyforma súlyú érvek, meg a Busquest-Frenkiehez is, mivel nem vagyok Xavi helyében, nincs még elég infom idénről, nem tudnék dönteni.
Az összes többi egyértelműen így jó, feltéve hogy EG egészséges. Az alternatíva Christensen, aki jelenleg lehet stabilabb védő összességében (bár még szinte nem láttuk játszani, mégis mindenki nagyon imádja), de szerintem se nem gyorsabb, se nem labdabiztosabb, sőt pont ezekben gyengébb is, mint EG. Márpedig a konkrét helyzetben, a bayern ellen ezek lehetnek a legfontosabb kvalitások.
Vagy ugye Koundé Araujo belül, akkor viszont Robi/Bellerin a szélen? Megint csak a konkrét ellenfelet figyelembe véve, nem gondolom, hogy jó ötlet volna.
Az elülső 5ös kérdése nálam betonstabil, toronymagasan a legjobb ötös a keretből, ahogy Araujo, Koundé és TS is megkérdőjelezhetetlen.
Mindezt kicsit azzal a szemlélettel is írom amúgy, amit a következők alakítottak ki:
1. bizonyos szemszögből legkisebb téttel bíró meccsünk idén ősszel, mert talán az egyetlen ahol nem papírforma esélyesként indulunk neki, az egyetlen ahol nem számolhatott senki előzetesen fix pontszerzéssel
2. a Bayernről amennyi aktuális információval rendekezem, a legjobb esélyünknek a többet lövünk mint kapunk taktika tűnik
3. amúgy is ez a leginkább összeszokott felállás perpill
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila