"Barcelona will sell all dead weight, and Aubameyang, and some Leo Messi shoelaces for serious amounts of money, and sign 3 more significant reinforcements for free, within the next 42 minutes. Done deal!" @gerardrómeó
Alig várom már, hogy üssön az óra erre az igazolási ablakra.
Szerintem nincs szükségünk további játékosokra. Teljesen oké vagyok azzal, hogy néha három középső védőnk lesz, néha Koundé, néha Araujo, néha meg Robi lesz a jobbszélső. Addig is legalább játékban vannak (előbbi kettő), sajnálnám ha valamelyikük (Garciával együtt) folyton padon kéne legyen. Úgyis nagyon dominánsak most a támadó szélsőin azon az oldalon, ketten is potenciális kezdők, nincs akkora szükség felfutó csel/beadógépre. Védő skillekre sokkal inkább.
És azt is utálnám, ha tényleg minden posztra lenne extra vagy legalább elvileg megfelelő játékosunk, aztán mégse lennénk BL top8as, meg bajnokcsapat. Szeretném a saját elvárásaimat, meg másokét is racionálisan alacsonyra csökkenteni.
Bernardo Silvát meg soha nem fogja Pep elengedni, felejtsétek el nyugodtan. Imádom a srác játékát, de én erre 0,00001% esélyt se látok. Nem is beszélve arról, hogy mostmár illenék minden fityinget adósságtörlesztésre költeni, hiába kerültünk ki a 4:1/2:1 korlátok közül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila