Peter írta: ↑2022.08.29. 19:31:45
Szélre van Fati, Dembi, Raphi, Torres.
Lewa pótlásra hatékony megoldás egyedül Auba van jelenleg.
Nálam Depay a létszám feletti.
Off1 : Talán az első olyan értékelés a főoldalon, amikor nem turbózták fel origónk értékelését. Teljesítményhez igazodva szűkszavú is az értékelés.
Off2 : Ez saját gondolat, nem a főoldallal kapcsolatos. Lewa nagyon piedesztára lett emelve a mentalitás, hajtás, akarás, példamutatás, igazi vezető stb stb összefüggésben is. Halkan jegyzem meg, hasonló életkorral bíró szent teheneink, legendáink hosszú éveken át, hol felejtették ezeket a tulajdonságokat?
Tudjuk, hogy már Rómában elvesztek ezek a tulajdonságok, de Lewa megjelenésével iszonyatosan kidomborodott, hogy ez mennyire hiánycikk volt az öltözőben.
Szerintem sokan nem értették a fórumon, mit hiányolunk néhányan. Most egy 34 éves lengyel bemutatja ezt....
Az egészet adom, amit írsz. Ugye Depay-Auba összevetésben is megfogalmaztam már ezt.
Most korrekt lett az értékelő, kár, hogy ez ritka.
Az a különbség talán, hogy Alba, Piqué, Busquets eleveztek egész karrierjükben a Xavi, Iniesta, Messi emberek mögött, learatták a gyümölcsöket, fürdőztek a sikerben, kvázi kis túlzással sok mindenért nem kellett megküzdeniük.
Lewy meg bizonyítani akar, értem, hogy a BM is nagy tradícióval rendelkező klub, de a Barca-Real kettős más szint ilyen szempontból.
MatyiG írta: ↑2022.08.29. 20:19:01
Busquets sosem volt ez a típus, nem is lesz már az. SR kishal ehhez szintén. Alba maximum a bíróknak tud pofázni.

Piqué inkább a kivétel, ő rá rá lehet húzni ezt a vezetői szerepet, ő szokta tüzelni a többieket és magyarázni nekik.
És mégis rajta van a csk szalag, ami nekem tök mindegy, de ha valaki, akkor ő a legalkalmatlanabb erre a szerepre a csapatból. Halvérű volt mindig is, max a bíróknak magyarázott, mint tegnap is indokolatlan esetekben, és ennyi.
Piqué meg önmaga paródiájává vált, szóra sem érdemes.
Ez a @Gaillard féle komment pont beleillik az elmúlt 2-3 év klubfilozófiába is. na ez a toxikus, nem amit Kassandra csinált, a real vs barca topikban. Ilyenekre kéne figyelni, és szankcionálni, nem a piramisokat, meg a duplákat.
Méltatlan az ilyen megnyilvánulás az egész fórumhoz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."