Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért Kounde egyelőre szerencsére klasszisokkal jobban mozog a jobboson, mint Araujo.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()
Meg amúgyis kár lenne hosszútávon elpazarolni egy topkaliber belsővédőt a szélen.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()
Lassan elkötelezhetenéd magad, Fati féltékeny lesz.
Igen, én is azt akartam írni, hogy gondolom igény szerint választottak valami okot a méter hosszú listáról.Jack Napier írta: ↑2022.08.21. 23:43:44Nem tudom de az utóbbi tíz évben adott rá "néhány" indokot, hogy kiérdemelje a kiemelt megbecsülést.![]()
Nem tudom de az utóbbi tíz évben adott rá "néhány" indokot, hogy kiérdemelje a kiemelt megbecsülést.