Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tessék, csak gyakorolt a mostani már sokkal szebb volt.csababarca írta: ↑2022.08.24. 21:57:19Ez mi volt?:D
Pena sültkrumplit evett, vagy mi?:DD
előtte Busi esernyő próbálkozása is Maguire-sre sikeredett![]()
Biztos megkenték zsírral a labdát, azért megy ilyen sebességgel a passzolgatás nekünk iscsababarca írta: ↑2022.08.24. 21:57:19Ez mi volt?:D
Pena sültkrumplit evett, vagy mi?:DD
előtte Busi esernyő próbálkozása is Maguire-sre sikeredett![]()
Szerintem jelenleg többet adna a csapatnak,mint Gavi
Hol veszed az eurot hogy ilyen jó az árfolyam?QuarryPeter írta: ↑2022.08.24. 21:43:08Sziasztok! Valaki elő van fizetve a hivatalos Barca+ tv-re?
Láttam, hogy havi 25 euró, kevesebb mint 1000ft havonta. Megéri, akinek van? Gondoltam, hogy ilyen meccsekre és azokra, amiknél éppen nem vagyok itthon teljesen jól helyettesíthetné a tv-t.
Köszi! Jó meccsnézést és Vamos Barca!![]()
Nem gondoltam volna hogy közünk lesz a City sebességéhez és középpályájáhozbence0330 írta: ↑2022.08.24. 21:40:46
Szinte láttam a brazil arcát, ahogy az amúgy nagyon jó egyérintős passz után rájött, ki volt ott...
Kessié a végén még egész jó kis boxtobox playa lesz.
Azért ha le tudjuk dominálni a mezőnyjátékot legalább, az kellemes kis visszacsatolás lenne. Eddig nagyon megyünk, mondjuk a középpályánk brutál munkabírású.