Barcaforever írta: ↑2022.03.21. 17:55:31
Most, hogy ennyire fut neki a szekér, muszáj nekünk mindenáron másik csatárban gondolkodnunk? Szerintem 2-3 jó év még van benne simán. Én hagynám neki a jövő évet kezdőként.

Ugyanaz vele a baj, mint minden 33 éves játékossal. Ha véletlen lesérül lehet annyi a szezonjának. Mire felépül formába lendül. stb. Meg ha a sors engedné, jövőre, hogy legalább áprilisig két fronton állva maradjunk és jönnek a ki-ki meccsek nem tudom hogy bírná. Most is volt olyan meccse már amikor full eltűnt. Mentségére szóljon azokon a meccseken nem csak ő.
Másrészt azt is láttuk, sajnos az éven, hogy egy pillanat és annyi lehet a karrierjének. Agüero. 
De előszedhetném Piquét is aki egyértelmű nem hozott világklasszis évet, de Araujo mellett ő volt a legjobb védőnk, de ott is ugyanaz a sérülés jön ki újra és újra, minimális kihagyásokkal. Rá se tudom, hogy lehetne még egy szezonban kezdőként számítani. Nem mindenki Busquets, akire nem is emlékszem, hogy mikor hagyott ki meccset.
Harmadrészt a klasszikus 9-es cseréje az Braithwaite . Aki nekem nagyon szimpi, nagyon akar, meg igazából szeretem is azt amit csinál, de ne nevettessük már ki magunkat. Az meg, hogy Depay, Ferran és Fati lesz a 9-es ha valami van, az engem nem nyugtat meg.