visca el barca írta: ↑2022.08.14. 09:44:08
kósza gondolatok...
Engedjuk mar el ezt az elso meccs volt, meg ossze kell szokni sz.rt. A real ezeket a meccseket ket helyzet/ket gol atlaggal hozni fogja. Mire xavi kitalalja mi a legjobb, meg mindenkinek megtalalja a helyét, a real a nyugdijasaival oktoberre elmegy 10 ponttal.
Lehet itt elso meccsezni, a teny az, hogy otthon, egy kiesojelolt ellen eldobtunk 2 pontot. Mert ha a wandaban vagy sevillaban xelunk az benne van, de hogy egy ilyen sz.ar, idohuzos-fetrengos noname csapatot nem birunk durvan megrakni, az egy vicc.
Dembele meg raphinha egyszerre nem fog mukodni, azon egyszeru okbol kifolyolag, hogy baloldalon egyik se tud jatszani. Dembele ott nagyon nulla, raphinha meg lathatóan eleteben nem jatszott ott, jobb labbal semmit nem tud, igy max beadogatni jo.
Gavi nagyon gyenge volt, megy mint a hulye, ez teny, de teljesen szertelen, ossze-vissza rohangal. Kb arra fut amerre a labda van, ilyen grund jelleggel. Nem latom a funkciojat a csapatban.
Araujo jobbszél. Hagyjuk, a hulye is latja h teljesen alkalmatlan. Csak azt nem ertem, ha mi, kis vilagi luzerek ezt latjuk innen 5000 kmről, a vezetoedzo miert nem latja. Sr, pont uo. [auto_cenzúra], ergo ő is játszhatna, es akkor legalabb araujo a helyen lehetne. Majd a vegen xavi levonja h gyenge szelsonek es kolcsonadjuk.
Az ujak. Christensen 60 perc alapjan egy prime lengletnek tunik. Nem kezdo szint, de 3-4. vedonek jo lesz ő. Kessie teljesen fogalmatlanul rohangált ossze-vissza, abszolut fogalma nem volt mit kell jatszani. A baj az, hogy kezdo nem lesz, es igy a meccsenkent kapott 10 perc alatt nem is fogja megtanulni. Ő nekem egy nagy talány, h mire lesz képes. Raphinharol mar fentebb írtam, csak jobboldalon jasználható. Amugy lelkes, techikailag jo. Soha nem lesz prime de egy felso polc aljat elérheti. Lew4ndowski tetszett, rengeteget dolgozott, visszazart ha kellett, szerelt, jött-ment, de az látszik h neki nagyon alá kell dolgozni, mert nem az 6 emberen átcselezi magat kaliber. Nem feltem, jo lesz ő.
De jong a 30 percével mom, en sokat fikazom, de ma olyan elannal szallt be, h orom volt nezni. Mindazonaltal ha nem ad le a fizetesebol mehet, ezt a minoseget elore bernardo silva is hozni fogja
TS oriasi volt, 2 brutal vedes, nagyon kellet.
Annap orulok h piké 1 percet nem játszott, remelem marad ez a tendencia. SR hullagyenge volt, buszkecc szokasos, addig forgolodok, amig mindenki visszazar játékát hozta. Sajnos le kell nyelnunk ő kezdő lesz egész évben, ez van.
Egy szo mint 100, az ilyen hoki meccseken nem engedhetjuk meg a pontvesztéseket.