Az én véleményem, hogy nem szabadna semmilyen játékost venni, 50m-60m felett, így nálam nem is jött volna. Sajátos gondolkodás tudom, de engem ennél racionálisabbnak neveltek. (Vagy zsugoribbnak)Fernando írta: ↑2022.08.11. 17:30:51
Akkor hagy kérdezzek egy olyat, hogy tegyük fel sosem merült volna fel egy cikkben sem, sosem beszélt volna róla sejtelmesen, kétértelműen a klubvezetes, akkor is eladnád? Nem a médiára fog senki semmit, egyszerűen ez a trend. Választásokat lehet megnyerni egy-egy jól irányzott social media felülettel, nem hogy egy jatekosrol alkotott képet torzitani. Sosem volt semmilyen negatív véleménye FDJ-nak a Barcarol, sem a klubvezetesrol, sem a szurkolokrol, ellenkező irányban több is, mégis 10-ből 8 ember azt akarja, hogy menjen el. Miért? Mert felelőtlen szerződést kötöttek vele? Vagy mert 30 meccsből csak 10-en tud olyan szintet hozni ami vilaglasszis úgy, hogy közel sem a valódi posztján játszik? Itt már mindenki jogász és mindenki úgy viselkedik, mintha egy kerékkötő lenne, aki csak a nagy dellát akarja zsebrevagni, mert ezt sugallja minden cikk. Becsüljük már meg egy kicsit jobban a jatekosainkat, aki a szívét kiteszi a pályán, mégha a tudását nem is teljes egészében. Umtiti helyzete jogos, ellenben a Braithwaite utalattal. Sok helyen olvasom, hogy takarodjon ő is. Ne takarodjon, hanem menjen, köszönjük, hogy itt volt amikor kellett ő megprobalta, sajnos ezen a szinten ez kevés, de ne takarodjon, ahogy nem pénzéhes K.va a holland sem.

Azt rengeteget olvasom mekkora világsztár, lehet így van, de ehhez képest viszont fura, hogy 3 év alatt nem tudta ez a játékrendszert és pozíciót megtanulni, ami ide kell. Az nem a világsztár ismerve, hogy alkalmazkodik és több dologra is jó?