Troym írta: ↑2022.08.11. 11:28:04
Az ő kölcsönadását SR és Pjanic javára tartom az első tényleg nagy hibának idén. Abban a két fickóban egyszerűen nincs sem minőség, sem győztes akarat.
Nico tavaly ősszel, ameddig kapott játékperceket nagyon jól nyomta, tavasszal a kevés idő miatt esett vissza.
Szerintem sem fog már visszatérni sajnos, mert eddig egyetlen kölcsönadott játékossal nem számoltak soha többé. Tippre meg fogja venni egy PL csapat (pl West Ham) 10-20 millióért jövőre, megy majd a tapsikolás, aztán 3-4 évvel később top játékosként meg a kuncsorgás, hogy nem akar-e visszajönni. (aztán tévedés joga fenntartva
)
Pjanic-csal nem értek egyet, benne bőven megvan az akarat és Busi helyén is sokkal jobb, mint Nico volt. Tavaly nem láttam játszani, de a képességeit nem lehet elvitatni és az előszezonban ahányszor játszott mindig nagyon jól tolta, Nico pedig elég langyos volt. Ráadásul a fizetéséből is rengeteget leadott, úgyhogy azzal sincs baj.
Azt viszont ne felejtsük, hogy tavaly Nico végig kkp-t játszott, Xavi pedig folyamatosan Busi helyén akarta használni és előtte ott van a sorban Kessié, Pedri, Gavi, De Jong/Silva, Pjanic is tud ott játszani, ha a szükség úgy kívánja SR is bevethető. Itt minimális játéklehetősége lenne.
Veb-bel viszont egyet kell értenem, hogy a tendencia azt mutatja, hogy ha kölcsönbe adunk egy fiatalt, arra már keresztet vethetünk és azt is kötve hiszem, hogy 10-20 milliót adnának érte. Lesz belőle kb. 4-5 millió, bár én inkább azt tudom elképzelni, hogy jövőre megy újra kölcsönbe.
Mondjuk nem tudom hogy végződött, de korábban azzal a feltétellel akarták odaadni, ha egy évvel meghosszabbítják a szerződését.