A Ferraris példa úgy lenne pontos, hogy örököltél 100m-át, de az Apeh nem engedi megvenni a Ferraridat, mert az éves fizetésedet nézik és annak 80%-át elköltötted!csababarca írta: ↑2022.08.10. 21:04:00Az a nevetséges, hogy ilyen ügyeink vannak.bence0330 írta: ↑2022.08.10. 20:28:18Ja, és a regisztrációhoz még annyit, hogy azt meg aztán pláne hogy tervezed meg előre, hogy pontosan mikor kit és mennyiért tudunk majd eladni... lehetetlen. Pedig ebben is kegyetlen jó munkát végeztek a nyáron, majd mindenkit távozásra bírtak, gondolom DJ-al számoltak még plusszban.
Alternatíva? Hát mondok egy egyszerű példát: ha van 3 millió forintom egy autót venni, akkor nem a ferrari szalonban nyitok, majd hagyom magam rábeszélni egy limitált kiadású autóra. Aztán meg vakarózok amikor fizetni kellene..
Júniusban már voltak hírek, hogy nehéz lesz igazolni, pont emiatt, tehát nem tegnap derült ez ki.
Tehát Tebas az ördög, és a klub nem tudta, hogy vannak ilyen pitiáner dolgok, hogy be kell regisztrálni a játékosokat, és ennek van egy pénzügyi kerete is? Értem, rendben.
Azt is el kellene felejteni, hogy nincs pénz... Van!
Regisztráció, Tebas: Ha követted a híreket, akkor láthattad, hogy a plusz és mínusz folyamatosan alakult, "napról napra"! És alakul még most is...
Ez ügyben a kínaiaknál lehet reklamálni a vírus miatt...csababarca írta: ↑2022.08.10. 21:04:00De nem tetszik, hogy a harmadik átigazolási szezonunk ez, és káosz van. Ezt emeltem ki, erre írtam, hogy nem tesz jót.

Ekkora intézmények nem egyik félévről a másikra gazdálkodnak, hanem több éves tervekkel rendelkeznek... És ha a bevételeket egyik pillanatról a másikra elveszik, a költségek csökkentése azért lassabban megy - pláne a többéves focista szerződésekkel... Erre rátesz az előző rezsim hagyatéka, lásd pl FdJ esete