Batomeu alatt is kiderült, hogy tudatosan manipulálta a az embereket a sajtón keresztül, a klub pénzén járatta le a klub játékosait, hogy magát jobb színben tüntesse fel. Laportánál is nagyon összecsengenek a szálak. Persze biztosat én ugyanúgy nem tudok, ahogy ti. Nekem ezt súgja a józan paraszti ész, túl sok az összeérő szálak száma.
Értem, hogy a kellemetlen szerződések egy részét Barto kötötte, ettől még a klub vállalta (mint jogi személy), ez ilyen. Amúgy Depayét és Aubameyangét már Laporta, az is kellemetlen már. Megígérte a kezdeti kis fizu után a nagy fizut, aztán most hogy tejelni kéne már büdös lett. Nem túl elegáns. Aggódni a téli gázszámla miatt kéne, bár nekem az is tök mindegy. Attól jobban félek, hogy elfogy a teljes kiörlésű kifli a boltban, mire odaérek, a többit majd Camavinga, Valverde, Tchouméni és Benzema megolja.
A horror piacot nem a Madrid kezdte. Értem én, hogy rekord átigazolási összegeket fizetett, de tette ezt Figo, Zidane, CR játékjgáért. Talán velük valódi értéket vett, aminek ára van. A tucatot drágán vásárolni viszont az olajos csapatok kezdték, és többek között ti is mentetek utánuk, pláne Neymar távozása után, de már előtte is. De értem én, hogy a Barca részéről ez a kommunikáció, Figo miatt, meg az örök rivalizálás, sárdobálás miatt (ami amúgy csak az egyik oldalról van meg)
Ha tudod, h piramis a hsz-ed, akkor miért nem teszel ellene?

Pique meg felajánlhatja, hogy ingyen játszik, de legkésőbb Messi óta nagyon jól tudja, hogy legfeljebb 50%-t csökkenthet a fizetésén. De valóban nagyon jól hangzik, vérbeli politikus, jó elnök lesz.
Nem a kvázi hitelre írtam, hogy PSG szintű viselkedés, hanem a saját tőkét külső tőkeként eladni, így kijátszani az FFP-t (vagy esetetekben a fizetési sapkát). Ugyanezt csinálta a PSG, CIty, ők is lebuktak vele, de ezt világosan oda is írtam.