Pontosan, ráadásul milyen rossz lenne már ha valahol a BL győzelem elvárás lenne, ahol a legrangosabb kupasorozat elhódítása csak "kötelező letudása", ott mi az extra cél? Veretlenül megnyerni és mindenkit minimum 5-0-s összesítéssel búcsúztatni?Chino írta: ↑2022.08.09. 16:02:00
Bl győzelem nem lehet elvárás sehol sem, max. hogy tűzközelben legyenek. Itt pedig még egy bőven alakuló csapat van, akié inkább a jövő, mint a jelen.
Piqué nem hiszem, hogy nyavalyogna, tisztában van vele, hogy Araujo és Koundé előtte van a sorban, Christensen meg ki tudja, ráadásul szerintem 90 %, hogy az utolsó szezonja vagy jövőre már tényleg epizódszerep az övé. Nem olyan a fizikuma, mint mondjuk Thiago Silvának, ráadásul folyamatos térdfájdalmakkal küzd, Xavi ellen meg amúgy sem hiszem, hogy lázadozna. Ahogy Auba sem valószínű, hogy verné az asztalt. Elhoztuk elé a világ egyik legjobb centerét, aki kb. ugyanannyi idős, az Arsenalban sem volt jobb a helyzete.
Dembélé és Raphinha szintén nem hiszem, hogy hőbörögne, főleg, hogy ők akartak iszonyatosan jönni. Mindkettőnek fel lett vázolva a helyzet, ahogy az összes érkezőnek. Alonso a válogatottban is Alba mögött van, nem gondolom, hogy meglepetés lesz neki a csere szerep.
Pjanic tudja, hol a helye, Nico elmegy, De Jong meg lázadozhat, a fizetéséből nem adott le, hogy könnyebb legyen a klubnak, elmenni nem akart, mivel fenyegetőzhet? Gavi meg ha saját nevelésként nem tudja elviselni, hogy még épp 18 évesen nem kezdő egy ilyen erős mezőnyben, akkor kívül tágasabb, pedig én tényleg nagy rajongója vagyok. Bár nem tartom igaznak ezt a "nem hosszabbítok, ha jön BS szöveget", valaki fellökte, aztán mindenki készpénznek veszi.
Xavinak szerintem meg van az elképzelése, minden játékossal külön-külön beszélt, gondolom nem üres ígérgetések voltak.
Bár Silváról eddig mindenhol 75-80 millióról olvastam, 60-65-ért kizárt hogy eladják és ő is kezdi már unni a helyzetet. Azért csak egy City kezdőjátékosa, nem hiszem, hogy a kardjába dőlne ha maradnia kell.

Viszont ilyen kerettel már tényleg közel kerülhetünk a tűzhöz, még akár szerencsével bármire lehet reális esélyünk is, és egyre valóságosabb elvárás lehet a tisztes helytállás a BL-ben egy komoly csapat ellen, ami jó út a fejlődéshez.
Én egy tisztességes, egyenrangú ellenfélként játszva, izgalmas párharcban egy City-Liverpool ellen búcsúzással elégedett lennék.
Persze ez papíron a mostani csapat alapján, aztán lehet hogy ebből a gyakorlatban 0-24 oldalpassz foci valósul meg olyan morállal hogy örülünk ha 5 alatt megússzuk:lol:
Szerintem mivel az Azpiliqueta-transzfer meghiúsult így Koundé lesz jövőre a JHV.
Az sincs kizárva hogy a szűkös határidő és aggódások felerősödése miatt Xavinak választania kellett a 2 játékos között, mivel mindkét játékos minél hamarabb akarta rendezni a jövőjét de mi nem tudtuk volna mindkettőt hozni a 4-edik gazdasági ügylet aktiválásáig, amire ma került sor