FCBsteve írta: ↑2022.08.05. 19:02:13
Már leigazolásakor írták a hírekben, hogy a 9-es mez az övé lesz, így szerződött...
RL9 a márkaneve (ahogy pl a CR7 is), alaposan bejáratott a hazájában, stb... Én már az USA meccsen a 9-es mezben vártam a pályára, de így még látványosabb...
Főcikkben nem láttam, de másutt így írták:
When asked about Lewa’s number nine kit, Laporta added: “Lewandowski with the number 9? For reasons that interest the club, for image and advertising issues, we have made this decision, with respect, yes, to Memphis, who has understood it perfectly.”
Szóval, a "respect Memphis" ott van, gondolom már rég lebeszélték...
Nagyjából mindenki tudja, hogy Memphis menni fog. Az a kérdés csak, hogy a Barca kap-e valamit, vagy ingyen.
Memphis szempontjából egyértelműen az van, hogy ingyen jöttem, ingyen megyek. Szerintem igaza is van.
Ő nem az a cserepados típus. Auba elfogadja, hogy csak csere lesz, illetve a gyengébb meccseken lehet kezdő.
Vevő pedig mindenképpen lesz rá, főleg ha megkapja a szabadságlevelet. Egyre valószínűbb, hogy a Juventus.
Ezt is nézni kell ahhoz, hogy értékeljük, hogy Lewa szó nélkül megkapta a kilencest.
Gavi is meg fogja kapni a Puigtól elvett hatost, amint az első csapathoz regisztrálják, egyébként Puig is maradhatott volna azért az aprópénzért, amit keresett.