Nem, iszonyú messze lett volna. Nunez ára kb 100 misi lesz a végén, és idén még a mi bértáblánknak megfelelően keres, aztán ott szerintem robbanás lesz liga top2 csatárként. Aláírási pénzekről ott nincsi infóm, valaki tán leírja.Barcaforever írta: ↑2022.08.08. 12:12:15De pl a Lewa+Marcos Alonso pakkból nem jött volna össze az egyik csatárzseni se? Agyalok csak, a problémám csak az, h Lewa gyorsan ki fog futni és ismételten ingyen fog elmenni.
Haalandnál is asszem eleve 80 körül vásárolták ki, plusz az aláírási pénzek, megint csak nincs kedvem utánanézni, de 100 alatt szerintem nem állt meg a dolog, sőt. Plusz az a nettó 20 körüli fizuja...
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ők hová akartak menni, és mennyire. Raphinhát meg Lewát azért tudtuk megszerezni, mert minden áron csak ide akartak jönni. Haaland is ellett volna itt, de szerintem nem annyira, hogy harmadennyit keressen.
Koundé plusz Lewa, és akkor a fizu nélkül már ott vagyunk.
De mondom, ahogy többen is írták, egy akár korszakos zsenit várunk ide 18 évesen, ha kis szerencsénk lesz, plusz Xavi is meggyőzi a projektjével.