Én sem értem a problémát.
Griezt megfogják venni kötelezően jövő nyáron 40millióért mivel azt mondja a szerződés. De ha meg se vették volna, az a 40 millió eltörpül az évi bruttó 35-45 milliós fizetéséhez képest amit átvállaltak. Amúgy a kölcsönért önmagában kaptunk 10m eurot.
Nem értem mi ez a temetői hangulat, egy fél csapatnyi játékost hoztunk kevesebbért mint amennyiért Coutinhoért fizettek Bartomeuék(és még kb a fizetésük összeadva is kijön Coutinhoéból

).
De döcöghetünk Braithwaitekkel évekig a középmezőnyben, hogy aztán azok is nyugdíjba menjenek akik Xaviékat-Pep csapatot bámulva nőttek fel, és senki se akarjon ide jönni érzelemből. Koundé, Raphinha, (talán Kessié?) mind-mind azért döntöttek a Barca mellett kevesebb fizuért, mert mond valamit számukra hogy milyen volt a klub mikor igazán sikeres volt és ezen nőttek fel.
Befolyt valami 600millió+ euro a bevételekből(+ Spotify deal stb), ebből jelenlegi állás szerint -130millió euro az idei ablakban az átigazolási arányunk, konkrétan a pénz 1/6-odát költöttük el arra hogy a csapat versenyképes legyen, és Xavinak ne lyukas csapattal kelljen teljesítenie az elvárást hogy a vége megint a BL helyezés elérése legyen.
Emellé még lehet hogy megy Depay(20m), Mingu és még 1-2 töltelék, ezzel még kozmetikázni is lehet ezt a -130 milliót. Ha De Jong legalább a fizetéscsökkentésre hajlandó lenne akkor szintén nagyot fognánk.
Koundét is úgy igazoltuk le 50millióért+változók(hírek szerint ez már csak 5m), hogy TM szerint is ér 60 milliót
(Ez Bartomeuéknál úgy nézne ki hogy fejvesztve 80m+netto14-et odadobtunk volna neki ha képbe kerül a Dinamo London)
Azt meg végképp ne felejtsük, hogy a Sixth Streetnek mivel eladtunk, ezáltal nekik is érdekük hogy minél több bevétel jöjjön be, így mindenhol népszerűsíteni fogják a klubot egy olyan kontinensen ahol bőven van fejlődnivalónk. Kezdetnek már az se rossz hogy a Times Square-en ott virítottunk az óriáskivetítőn + boltokat is most terveznek nyitni.
A CVC deal helyett kötöttünk egy sokkal-sokkal-sokkal kedvezőbb üzletet, még ha be is kellett volna áldozni dolgokat érte.Bartoék mit tettek volna? Rohantak volna Tebashoz aláírni a CVC dealt, ezzel röghöz kötve magunkat és elvágva minket a Szuperligától.