Kluivert92 írta: ↑2022.07.28. 07:30:19
Kicsit bő most a keret, nincs konkretabb hir depay eladasarol? Dejongrol letett a manu azt olvastam. Colladot vagy abdet vlki nem akarja elvinni par millaert?
Abde kölcscönbe megy, azt hiszem ez volt a legutóbbi hír, de ő hivatalosan még amúgy is az Atletic játékosa. Az idei szezonra felnőtt szerződést akartak neki adni, de így hogy jött Raphinha, "marad" Dembélé, felépült Fati sok értelme nincs.
Puigot a Valenciaval boronálták össze, ahogy Braith-et is.
Mingu ment volna a Serie A-ba, de Laportáék kevesellték az árat.
Depayra 20 millás címke van ragasztva, 17-ért vitte volna a Spurs, de húsz alatt nem engedték el. Mostanában a Juveról hallani.
Neto ment volna a Celtaba, már elég tiszta volt minden, de aztán a játékos visszatáncolt, úgyhogy kezdődik a huzavona.
De Jong ha megy, akkor a Chelsea lehet a végállomás. Az ügynöke szerint a MU-ba sosem akart menni, ő a Bl-ben szeretne játszani. Ha ez megtörténne talán Azpi is végre normálisan hozható lenne. Már kb. 3-4:0-ra verjük ezen a nyáron a Chelseat.
Azért elég nagy szemétség, hogy tekintettel arra mennyi ideig, mit tett a klubért megígérik Azpilicuetanak, hogy ingyen mehet, aztán jön ez az amcsi barom és röghöz köti azzal az opciós évvel közel 33 évesen. Neki ezzel kb. lefő a kávé, max. haknizni mehet el Ázsiába vagy az USA-ba, a másik sansz, hogy elmegy valami kiscsapatba bohóckodni. 34 évesen már nagy valószínűséggel egy komoly csapatot sem fog érdekelni.
Remélem Koundét hamarosan sikerül lezárni. A Sport-on azt írják, hogy a fizetés formáján egyezkednek még. Én nagyon remélem, hogy Araujoval fognak belül játszani. Az atom kettős lenne. A Sevillanak szerintem a legjobbja volt, nem véletlenül legértékesebb játékosuk. Már alig 20 évesen is 25 milliót fizettek érte a Bordeux-nak.
De ahogy megérkezik egyből Albaval kellene eltársalognia, nem tudom mennyire szívlelik még egymást.