NovaProspekt írta: ↑2022.07.27. 17:58:54
ez a Koundé amúgy tényleg ilyen jó védő? Komolyan kérdezem, nem emlékszem a gyerekre. De ha azt mondjátok, én elhiszem nektek.
Előrefelé talán a világ legjobbja, de ha nem, akkor a legjobbak közt van, ha valamiért nem emlékszel, milyen gólt lőtt ellenünk, akkor itt van, érdemes feleleveníteni. (
https://www.youtube.com/watch?v=SlB8IqGaokk)
Szerintem nála a jobbszél amúgy nem lenne kényszerposzt, sőt, alkatra, kvalitsokra is inkább klasszikus szélső védőnek lehetne mondani első blikkre.
Nagyon alacsony (178, pont, mint Puyol volt), és elég vékony gyerek is, blokkokban, kilépésekben, megelőzésekben top szint, ha Nunezzel vagy CR-el kell ugrani, akkor bár nagyon jó rugói vannak, nyilván nem a tökéletes ember, de arra ott lesz Araujo.
De ami fontos, hogy kegyetlen gyors, szóval ez az Araujo-Koundé nem egy könnyen lekontrázható páros lesz, amikor a francia épp nem szelel át a pályán. Erre majd mindig figyelnie kell szerintem vagy a vkp-snak, vagy valamelyik szélső védőnknek, lesz mögötte lyuk meccsenként párszor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy