Egy elnöknek nem a pénzügyekkel kell foglalkoznia!Bob_Marley írta: ↑2022.07.27. 22:34:02Lehet, elfogadom. Én bizalmatlansági szavazásra gondoltam,lehet túlélte. Lényegen nem változtat,ugyanaz az elnöki székbe került szurkoló,aki nem feltétlenül a klub anyagi érdekeit tartja szem előtt,ami elsődleges lenne egy ilyen vezetonel. Sansz szépen összefoglalta,hogy ez bizony nagyon is káros lehet. Ne így legyen,de az éremnek mindig két oldala van. S imádom koundet,ahogy lewa is erősítés szerintem,raphina stílusa nagyon nem begyere,de jó lehet. Kessie,Christensen ingyen volt, az parádé. De nem tudom ér e ennyit az hogy lepaktaltunk az ördöggel s a lelkünket is kiarusitjuk lassan.
Képviselne kell a klubot, irányt meghatároznia és (remélhetőleg) tartania is azt, a klub "arc"-ának lenni!
Maga köré gyűjteni olyan szakembereket, akik ebben a munkában segítik...
Majd ezek a szakemberek foglalkoznak a pénzügyekkel (marketinggel, sportszakmai elvekkel, stb)... Az elnök meg dönt (választ az elé tett lehetőségekből)... Hogy ez egyszemélyes döntés, vagy egy team megbeszélés eredménye, na ezt elnöke válogatja...
Az Amerikában "bohóckodás" = üzleti kapcsolattartás (szponzorok, befektetők, valamilyen formában a rajongók)