Teljesen érthető amit írsz. Mindannyian valami ilyesmit szeretnénk! Visszatérni a foci térképére. Nem mondom, hogy az az út, amin most járunk nem vezethet ide. Vezessen!ocsike83 írta: ↑2022.07.25. 11:50:03Végigolvasva a véleményeket én amellett vagyok, ha vissza akarunk térni a futball térképére, ezeket meg kellett most lépni.
Igen, rendbe kellett volna szedni a pénzügyeket először. De akkor lehetne bohóckodni Ez Abde és spanyol III-as társaival. Nagy eredményeket velük egyenlőre nem lehet elérni, ráadasul rájuk a kutya sem lenne kíváncsi, a mezüket meg szintén senki nem venné meg. És nyilván sem a japán turista,sem én nem ülök fel e repülőre, hogy 40.000 emberrel együtt megnézzük a Tesco gazdaságos csapatunkat. Azzal hosszabb távon elérnénk egy Arsenal, vagy Roma szintjére. Ahol lassan a Konfetti Liga is ajándék. A csapat meg abszolút nem vonzó, sztárokat nem tudnak igazolni. Így kis csapat, kis bevétel.
Most lett egy "nagyobb" csapat, akik azért jobban kicsalogatják a közönséget, jobban beindítják a BarcaShop-ot....effektíve nagyobb bevételből adtuk el azt a 10 %-ot.
A kockázat mértéke, az ár az, ami nem elhanyagolható. Rengeteg most a bizonytalanság a jövőre nézve a világban és a fociban is. A gazdasági stabilitás még fontosabb lesz, mint eddig volt. Nyilván nem könnyű feladatuk van a szakembereknek. Nem Tesco Gazdaságos csapathoz vagyunk hozzászokva ez tény. Csak tudod van az a helyzet, amikor nem árt spórolni a pénzzel, nem eladogatni a hosszútávú bevételi forrásokat, olyanokat igazolni, akikért mi is kaphatunk valamit, és a fiataljaink, akik idén szerintem bizonyítottak, most is ott lehetnek a csapatban és nem a nagy nevek mögé húzhatnak be.
A Sociók megszavazták a döntéseket, és remélem, hogy jól is sül el a dolog, és igazuk lesz! Ebben vagyunk érdekeltek.