A Sporton olvasni Salibaról, mint célpontról, viszont egy Freddie Paxton nevű újságíró szerint az Arsenal erőteljesen győzködi, hogy hosszabbítson. Ha kicsit rárepülnénk talán sikerülne lebeszélni róla. Akik korábban és jelenleg szóba kerültek, mint opciók Koundé elhalászása esetén, Inigo Martinez, Pau Torres, Saliba, Skriniar, Kimpembe. Utóbbi kettő szerintem felejtős. A szlovákot ha meg is tudnánk fizetni (bár lejáró szerződésű) szerintem olyan bérigénye lenne, hogy azt nem állnánk, plusz fél Európa sorban áll érte, Kimpembe meg így is több pénzt követel. Szerintem a két spanyol közül kerülhet ki valaki.barcamessi írta: ↑2022.07.22. 16:43:17Nekem meg a hideg futkos a hátamon olvasva a nevét... Annak idején ígéretesen indult, 22-23 évesen kellett volna neki szintet lépni, nem megragadni spanyol középcsapatokban. Mindent elmond, hogy Eric Garcia is bőven előtte van a sorban a válogatottban, úgyhogy jó helyen van ő ott ahol van.barca0417 írta: ↑2022.07.22. 16:03:36Èn örülnék Inigo Martienz nek. De nyilván nem 50 ért. 31 éves, jövőre jár le a szerződése. Ha 20 körül el tudnánk hozni, azért jól jönne ő még ide. Mellette még jöhetne Azpiliqueta, és azért nem állnánk rosszul. Araujo Christensen fiatal erőteljes páros, padra meg Eric, Pique, és Inigo azért nem hangzik rosszul.
Ha nem jön Koundé, én biztos valami fiatal betonnéger irányba mennék, mint ahogy volt is szó a napokban Saliba és Badiashile féle tagokról. Inkább rájuk költenék 50-60 milliót, mint Martinezre 30-40-et.
A nagy Koundé ügyletben pedig átsiklottunk Endricken, aki betöltötte 16.-ot és profi szerződpést kapott 3 évre 60 milliós kivásárlási árral. A tervek szerint két év múlva hagyná ott Brazíliát. Már felvettük vele a kapcsolatot és egész jó helyzetben vagyunk de ő fog dönteni majd, hova akar menni. Félő, hogy egy PSG, Real, Chelsea odadob neki egy olyan szerződést, hogy meg se tudja számolni a sok 0-át. Nekünk tökéletes lenne. Pont amikor már Lewa kimenne, akkor érkezne meg. Még akár egy évet eltölthetne mellette/mögötte, aztán lesz egy bitang centerünk hosszútávra.