Atöbbi sajtóorgánum szerint Koundé nem akarja elhagyni Spanyolországot, egyértelműen a Barcára vár, viszont Lewandowski leigazolásával a bérköltségek változtak és az FFP nem engedi leigazolni a franciát. Előbb mindenképpen meg kell szabadulni néhány játékostól. Szerencsére Koundé kivár, a Sevilla a játékos döntését követi. Én pont ezért tartottam volna fontosabbnak a franciát, mint Lewát. A lengyellel lett volna idő rendezni a dolgokat, max később csatlakozik, de így lehet, hogy pont a védelmet nem tudjuk (kellően) megerősíteni.
Sajnos egy Depay sem oldaná meg, mert kis fizetéssel lett idehozva. Lehet, hogy emiatt volt olyan sürgető, hogy De Jong menjen.
Umtiti lehetne a kulcs, de hát tudjuk vele mi a helyzet. Abdetől és Mingutól lehetne leggyosabban szabadulni. Neto visszatáncolt a Celtatól, Depay hiába keresett és kapott már ajánlatot a klub, ő egy nagyobb csapatra vár mint a Spurs.
Viszont a Chelseahez jelenleg közelebb van Kimpembe, akinek a helyére ha lép már meg is van az utódja Ináció személyében. ( Fabrizio Romano)
Eddig úgy volt, hogy az angolok elviszik Akét vagy De Ligtet, de előbbivel kapcsolatban a City beintett nekik, utóbbi pedig Münchenbe tart.
A Mirrort én nem venném komolyan kb Európa legalja a lap, de jelenleg úgyis nagyon maradásra áll De Jong.
Marcos Alonsot jelenleg nem is tartják olyan fontosnak Alemanyék, már nem csomagban gondolkoznak, Azpilicueta-transzfert akarják mindenáron, minél gyorsabban lezárni.