2022.07.18. 10:43:50
Páran nagy szeretettel fogadták Lewát, hát akkor itt egy "ellen comment":
Jól átgondoltam és soha nem volt még olyan igazolásunk, akit ennyire nem szerettem volna, pedig azért voltak érdekes húzásaink, lássuk be.
Az elit csapatok emblematikus játékosai közt vannak hatalmas tehetségek, és vannak a Lewa-féle túlajnározott kóklerek. Lewa érzi a kaput, mögé kell egy gépezet és ha mindenhol erősek, akkor a csapata sikeres lesz. De össze se lehet hasonlítani az igazi sztárokkal.. Ronaldot se kedvelem, de nem összehasonlíthatóak. Aki ismeri a Bayern játékát, pontosan tudja, hogy nem ő volt a kulcsember, a góljai ellenére.
Azt se mondom, hogy nálunk nem fog gólokat lőni, ha kivételesen a helyén játszatjuk, mert most felépült egy góllövőt kiszolgáló komoly személyzet: Gavi, Pedri, FT, Dembele, Raphinha... De pont ez a szomorú, ehhez nem kellett volna egy kiöregedő "egy dologra jó" játékost venni. Erre tökéletes Auba is, de Depay is termelne, ha őt szolgálnák ki. Papolunk, hogy nincs semmire pénz, erre kb 50-et leteszünk egy Lewáért, akiben már messze nem bízott a Bayern , hogy egy-két szezonnál több lenne benne, egy olyan posztra, ami igazából rövidtávon megvan nekünk is. Micsoda bohóc a vezetésünk..és mekkora királyt csináltunk a Bayernből. Lewa még legalább három évig akarta megkeresni ezt a pénzecskéjét, a Bayern pedig már nem mert vele középtávon se számolni.
Mi Messiből (sem Suarezből, sem Griezmannból) nem tudtunk pénzt csinálni, ők meg pénzért eladják Lewát. Röhej. És akkor kérdés, hogy miért vannak anyagi problémái a klubnak? Raphinha egy jó vétel volt, hogy most volt-e rá szükségünk az más kérdés. Kessié a középpályára is nagyon nagy dolog. Én a védelmet is erősnek tartom, Araujo mellett Chris és beugró Piqué és Eric. Lewa nélkülis ez egy gólerős, stabil és nem kifejezetten öreg csapat lenne...