Legyen igazad, de amikor szembesültem ezzel az új edzővel, felmerült bennem, hogy milyen sztori lenne, ha épp ezzel az edzővel jutnak majd a csúcsra.
Chelsea is Di Matteoval húzta be a várva várt BL-t
Legyen igazad, de amikor szembesültem ezzel az új edzővel, felmerült bennem, hogy milyen sztori lenne, ha épp ezzel az edzővel jutnak majd a csúcsra.
Nem ugyanezt mondták sokan az elmúlt sok PSG edzőre?bence0330 írta: ↑2022.07.16. 09:11:07Most néztem, hogy - ha a csapatai minőségéhez viszonyítva mérjük az elért eredményeket - akkor az elmúlt két év egyik, ha nem a legjobb edzője, Galtier került a PSG-hez. Nagyon össze fogja rántani őket, abban biztos vagyok, szerintem nagyon komoly esélyeik lesznek idén a BL-ben is, mert nála nem lesz szórakozás sem edzésen, sem meccsen, és gólokat sem sűrűn fognak kapni.
Nem eloszor latszik a hozzaszolasodon h fiatal es naiv vagybence0330 írta: ↑2022.07.16. 09:11:07Most néztem, hogy - ha a csapatai minőségéhez viszonyítva mérjük az elért eredményeket - akkor az elmúlt két év egyik, ha nem a legjobb edzője, Galtier került a PSG-hez. Nagyon össze fogja rántani őket, abban biztos vagyok, szerintem nagyon komoly esélyeik lesznek idén a BL-ben is, mert nála nem lesz szórakozás sem edzésen, sem meccsen, és gólokat sem sűrűn fognak kapni.
Vagy ugyanúgy nem tudja majd kezelni az egokat, mint Pochettino. Én csodálnám, ha nagyot alkotna.bence0330 írta: ↑2022.07.16. 09:11:07Most néztem, hogy - ha a csapatai minőségéhez viszonyítva mérjük az elért eredményeket - akkor az elmúlt két év egyik, ha nem a legjobb edzője, Galtier került a PSG-hez. Nagyon össze fogja rántani őket, abban biztos vagyok, szerintem nagyon komoly esélyeik lesznek idén a BL-ben is, mert nála nem lesz szórakozás sem edzésen, sem meccsen, és gólokat sem sűrűn fognak kapni.
Depayt a legújabb hírek szerint a Spurs vinné, 20 milliót adnának érte. Szerintem Aubaval le tudnák hozni a szezont, és még szélen is ellehetne és akkor jövőre szinte már csak egy minőségi centert kellene a csapathoz hozni. (+ egy vkp) Több anyagi forrásunk is lehetne (Bl, nézők, marketing stb.) mint tavaly. Egy nyár alatt azért minden posztot minőségileg helyrerakni nem várható el.
Hát őt azért ebből a kirakósból játékból el lehet(ne) engedni.
10m nettó fizetése, amit a CFC ad neki, nem fér(t volna) bele az új rendszerbe... Az egy Lewa féle sztárfizetés kategória...
Ha Mané vagy,akkor szerintem inkább mész a kész Bayernbe,mintsem 30 éves korodban a Barca-nál vársz arra,hogy mikor merre tart a csapat egyáltalán.
Én rohadjak meg nem látom