Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó focista, de az a kérdés, hogy nem e lesz rá is nagy a mez?!Andris írta: ↑2022.07.13. 16:54:27Most akkor ez a srác tényleg ilyen jó, hogy megint kicsengetünk egy vagyont egy támadóért, miköben van másik nyolc?
Egy percet nem láttam még játszani, de ez persze nem az ő hibája. szóval tényleg ennyire jó?
Nagyon remélem, hogy Xavi külön kérése volt, nem pedig Laporta szokásos sztárt igazolunk hülyesége. Ez persze sose fog kiderülni, majd talán a pályán.
Mondjuk ez a gyerek egyelore nagyon messze van a sztar kategoriatol. Nekem kb ilyen ferran torres 2.0nak tunik eddig minden tekintetben.Andris írta: ↑2022.07.13. 16:54:27Most akkor ez a srác tényleg ilyen jó, hogy megint kicsengetünk egy vagyont egy támadóért, miköben van másik nyolc?
Egy percet nem láttam még játszani, de ez persze nem az ő hibája. szóval tényleg ennyire jó?
Nagyon remélem, hogy Xavi külön kérése volt, nem pedig Laporta szokásos sztárt igazolunk hülyesége. Ez persze sose fog kiderülni, majd talán a pályán.

Bence, épp tegnap írtam Neked, hogy én nem láttam játszani a srácot, de ha csak a fele igaz lehet annak amit írtál róla az elmúlt időszakban, akkor főnyremény lehet a srác.....
Xavi szerint nem az ès itt az a lényeg. Én is Koundet hoztam volna elsőnek, de én biztos vagyok benne, hogy ő is jönni fog! És azaz érzésem a brazillal kapcsolatban, hogy be fog válni…csak sztem sem ért ennyit, de ugye közbe szólt a Chealse és az Arsenal..visca el barca írta: ↑2022.07.13. 15:16:35Teljesen ertelmetlen igazolas, ablakon kidobott penz megint. Ennyibol kb a vilag barmelyik top belso vedojet megvehetttuk volna. Idiota vezetes. Pfej.

Azért egy kicsit de