Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még sosem értettem egyet veled ennyire semmiben!bence0330 írta: ↑2022.06.05. 21:40:15Egyébként jogos. Dél-Amerikában a leggyengébb csapatok alig vannak egy polccal lejjebb, tele top bajnokságban szereplő játékosokkal (a selejtezőben Venezuela végzett az utolsó helyen, és vannak játékosaik az Evertonban, Sampdoriában, Espanolban, Parmaban, Lansban, és odaát is erősebb csapatokban, mint a top MLS klubok vagy Tigres.)Jack Napier írta: ↑2022.06.05. 21:27:33de ma Messi azért megmutatja, hogy miért jött össze a portugálnak az a több zsáknyi gól nemzetközileg.
47 perc alatt eltett három bogyót az észtek hálójába...
![]()
Itt meg van minden selejtezőn 1-1 Gibraltár meg San Marino, akiknek lehet rúgni 7-8 gólt meg mesternégyest. Az Észtek még nem is annyira nevetségesen gyengék Európa szintjén, de még így is sokkal bármelyik Dél-Amerikai csapat alatt vannak.
Szóval tény, hogy nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt. Igaz, hogy az igazi top csapatok itt vannak, de rengeteg pofozógép is, akik még csak nem is főállásban fociznak. Ott meg nem bohóckodnak Antigua és Barbudákkal, pedig akkor Messi is alighanem lövöldözhetné a 4-5-ösööket.
Nem is értem ezt a mondatot.
Ráadásul most sokkal jobban néz ki a mozgása is, mint tél-koratavasszal. De mondjuk ha tényleg annyira legyöngítette a covid, az magyarázat arra a lassított felvételre, amit láttunk tőle pl a BL-meccseken...Jack Napier írta: ↑2022.06.05. 21:27:33Nem szeretném a c. Ronaldo rajongókat provokálni én személy szerint teljesen elismerem, becsülöm a pályafutását
de ma Messi azért megmutatja, hogy miért jött össze a portugálnak az a több zsáknyi gól nemzetközileg.
47 perc alatt eltett három bogyót az észtek hálójába...
![]()
Ha nem ment volna el, akkor most szerintem is remekelne itt, és én is itt tartanám még minimum egy évig. A PSG-nél is vezeti amúgy az asszisztlistát a francia bajnokságban asszem, pedig rengeteg meccset hagyott ki. Szóval azért nem olyan gyenge. Csak ők tényleg kontrázgatnak, oda meg ő teljesen esélytelen, nem tud futni. Nálunk eléggé élne Xavinál a kapu előtt, bár a munka hiánya miatt csak hamis kilencesben tudnám elképzelni.
Én is így látom, már csak Alveshez hasonló szerepben tudnám elképzelni. Viszont az ő helyzetében ez talán túlságosan mítoszromboló lenne, hiszen még a brazilnám is sokkal nagyobb ikon, ráadásul kevés idő telt még el az uoltós nagy dobásai óta. Szóval ennek sem látnám igazán értelmét.