visca el barca írta: ↑2022.06.20. 20:28:51
Ennyi penzbol sokkal inkabb itt tartanam dembelet. Valahogy óckodok ettől az angol alsohazi csapatok sztarjaitol (ld. grealish)
Így van, ezt az angol ligát el kéne felejteni, beltenyészet az egész.
Jó példa a keddi meccs, egy túlhypolt lufi az a liga, "korszakos pool", verhetetlen City, aztán pislogtak a real ellen. De általánosságban elmondható, hogy vicc, ami ott zajlik. Tényleg a marketing baromi erős, de amikor tét van, akkor sorra sülnek fel ezek az angol csapatok, pláne a játékosaik.
Én óva inteném az összes olyan embert, aki eldurran a PL-től, tényleg egy marketinglufi az az egész közeg.
Rapinha persze jöhetne, de kb olcsóért 20 a max, egy majdnem kieső csapat játékosáról beszélünk.
Bernardo Silva rendben van, ő azért egész más szint, érte le lehetne tenni a nagy dohányt, pláne ha De Jong távozik.
Grealish pont jó példa, egy tucatnak sem nevezhető alak, akit a haja meg a félig felhúzott sportszára miatt felhypoltak, durrant is a 100 millió érte. Azóta meg mily meglepő, kút a gyerek..
Én továbbra is azt mondom, olyanért kell pénzt adni, pláne fizetést, aki segíteni tud. Ezt kellene szem előtt tartani elsősorban.
A Kessié-Pedri-Silva hármas tök jól hangzik, de ha érkezne is a két ember, akkor se vagyok benne biztos, hogy így hárman olyan sokszor is pályára lépnének. Az okai ennek ismertek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."