sansz írta: ↑2022.06.15. 19:11:31
A Barca szurkoló imidzsbe mindenkinek más fér bele. Viszont, ha elfogadod,hogy mondjuk az utóbbi pár évben mennyit ártott Pique a Barcának, akkor egy Barca szurkoló jogosan lehet mérges. Pont azért,mert a Barcának szurkolnak és nem Piquének. Nekem amúgy pont vele kevesebb bajom van, de azért megértem,hogy sokan már utálják, elég sok jogos kritika éri.
Viszont a klubvezetés már megint brillírozik. Ezt a botrányt miért teregetik ki, miért nem csak azt látjuk ősszel, hogy Pique a padon van, vagy miért nem adják el a játékost? Meg úgy az egész fura. Egyik pillanatban még azt mondja az edző,hogy Pique profi és mindegy mit csinál a pályán kívül,ez nincs hatással a játékára, közben Laporta mellett és helyett tárgyal Barca ügyekben. Aztán a másik pillanatban meg hirtelen sajtóban meg kell szellőztetni,hogy nem tetszik,amit csinál és ahogy viselkedik és nem is olyan jó játékos, jól megmondjuk neki(meg mindenkinek)
Mondjuk azért azt látni kellene, hogy kizárólag azt "tudjuk", amit valaki ki akart szivárogtatni. Azt nem, hogy ebből mi igaz és mi nem, sőt azt se, hogy ki szivárogtat.
Az nyilvánvaló, hogy Pique a jelenlegi vezetéshez elég jól be van kötve, mivel ott fúrta Bartomeut, ahol csak tudta. Konkrétan Romeu ki is jelentette, hogy nagyon jóban vannak.
Éppen ezért azon sem lennék meglepve, ha Barto körei szivárogtatnának, hogy kicsinálják Piquet. Aki persze tett róla, hogy legyen mivel kicsinálni.
Az is lehet, hogy néhányan nem szeretnék később elnökjelölként látni, ezért már most igyekeznek alátenni.
Végül az is egy opció, hogy üzleti ellenfelei akarnak ártani neki.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy egyáltalán nem valószínű, hogy a jelenlegi vezetés van a háttérben.
Nekik most sokkal nagyobb gondjuk az, hogy a sociók elfogadják a pénzügyi rendezési tervet, azzal együtt, hogy a Barca vagyonának jó részét évtizedekre elzálogosítjuk.