drobika írta: ↑2022.06.14. 13:13:18
Valaki írja már meg, hogy a védelemmel mi lesz!
Csupa csatár, meg előre játékos... De ki tud hátul valami értelmeset produkálni???
Vagy jó ez így?
Az alaptétel már csak azért sem pontos, mert eddig csak védekező játékos vagy középpályás van "zsebben". Egy védő, Christensen a Chelsea-ből, egy melós, rombolósabb középpályás, Kessié a Milanból, illetve egy nagy spanyol reménység, Torre jön Pedriék mellé, ha meggyőzi Xavit az előszezonban. Ugyanilyen szerepben Emre Demir is jön, gondolom lesz lehetősége bizonyítani, de ő szerintem a B-ben fog kikötni. De nem lehet tudni, mi van vele, mert állítólag egy nagyon kemény összetűzés miatt nem játszatták a törököknél, játékperc nélkül jön.
Szélső védők: A két Chelsea-s A betűs szélső védőről szóltak pletykák végig, de szerintem semmi nem lesz belőle. Alba még mindig elég jó, mögé lehet, hogy Baldé marad, részemről ezzel kibékülnék még egy szezonra. Jobboldalon marad Dest, aki azért nem egy rossz képességű játékos, ha elkerülik végre jobban a sérülések. Az ő cseréje mindenképp alacsony szint lesz, az tény, legyen az SR vagy Alves.
A középsővédő párosunk meg egy erős, gyors, robosztus duó lesz Araujo-Christensennel még akkor is, ha más már nem jönne, de oda akarunk még egy jó védőt hozni, Koundé, Koulibaly voltak pl erősebben rebesgetve. Valaki szerintem biztos jön, még ha nem is lesz ekkora név. Piqué lesz vélhetően a 4. számú védő, ha marad, főleg, mióta ezt elvileg Xavi is megmondta neki. Szerintem ez a részleg végre teljesen rendben lesz.
Ezen kívül mindenképp nagy erőkkel akarunk valakit Busquets posztjára is, ami szintén félig-meddig védekező poszt, még ha nálunk szervezésről is szól inkább.
Szó nincs most arról, hogy csak támadókról beszélünk, egy csatárt keresünk, meg egy jobbszélsőt, mivel oda nem lesz ember Dembélé távozásával. Minden más pletyka és vágy hátra szól.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy