visca el barca írta: ↑2022.06.04. 11:09:21
Nem ertem minek erolkodunk egy ilyen kozepszerert. Foleg ilyen 50 millios arcedulakkal. Dembelet kell megtartani es kesz. Ő lenne a legolcsobb igazolas.
Egyrészt ha ő középszer, akkor 2-3 jobbszélső van a világon, aki nem az. És Dembélé akkor nem tartozik közéjük. Nem tudom, láttad-e játszani, avagy sem, a franciához képst szintlépés majdnem minden tekintetben.
De tekintsünk el a minőségtől, nem fogunk egyetérteni. Ami a legfontosabb, hogy szerintem jelen pillanatban nagyobb probléma nálunk a regisztráció, mint a valós anyagi állapot. És abban Dembélé fizuja egyszerűen értelmezhetetlen. Ha kivesszük azt a 10-12 milliót, amit szerintem minimálisan kér, már be tudjuk regizni Kessiét, Christensent, meg mondjuk még valakit kisebb fizuval. Szerintem jelen pillanatban erre jobban kell figyelni, mint hogy mit enged a büdzsé.
Nyilván a katalánok + TS + DJ fizuja is ugyanúgy idetartozik, de most nem róluk van szó, meg el is maradnak a francia eddigi, és vélhetően továbbra is kért fizujától, ami tudtommal 12 nettó körül volt.
És akkor Dembélé szándékairól (szerintem menni akar), vagy bérfeszültségről még nem is esett szó, a jelenlegi csapatépítésnél nagyon hülyén venné ki magát egy újabb giga szerződés, ami eddig uralta a klubot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy