Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg is halt a remény, hogy valami mulatságos hír is érkezik a nyáron a csapat háza tájáról.
Pedig olyan jo a bulicsababarca írta: ↑2022.06.03. 09:45:22És ugyanez elmondható Piquéről is.
Hagyjuk a bulvárt a blikknek, meg társainak szerintem.
Mostmár értelmet nyert számomra az is miért buli itt maradni a korosodó fotbalistáinknak.
És ugyanez elmondható Piquéről is.
Olyat is lehetett olvasni, hogy emiatt nem akar hosszabbítani Gavi. Mondjuk ez tényleg durva, ha igaz, simán el tudom képzelni. Átlépett egy határt a future president.
Ez elég szomorú, ha tényleg így van. Mármint Piquéről idáig is lehetett tudni. Mondjuk lehet Puignak kell a pultnál egy idősebb magas ember mellé, hogy ne kérjék el állandóan a személyi igazolványát
Van ez a mondás:hogy mutass egy gyönyörű nőt, én mutatok egy pasit, aki unja... vagy valami hasonló
Ezzel csak az a gond, hogy ha kezdobe rakja a ket csodaember egyiket ( EG, Lenglet), es seperc alatt benyaltak volna valamit, akkor azert lett volna a siras, hogy miert nem Pique kezdett...