Minden forrás szerint egybehangzóan nem volt hajlandó meghallgatni semmilyen ajánlatot a miénken kívül, állítólag ez nem is változik, amíg nem döntünk. Pedig hát többek közt a PSG végig fente rá a fogát. Aki ennyire nagyon ide akar jönni, arról én azt feltételezem, hogy erősek a kötődései ide, hisz nyilván kevesebb pénzt kapna, mint pl. Párizsban, vagy kb bárhol. A Leedset külön megkérte pár napja, mielőtt leutazott a válogatottal, hogy tegyenek meg mindent, hogy lehetséges legyen. A mentalitása Traoréhoz hasonlít, csak tud mellé focizni. És hát róla sem lehetett elmondani, hogy nem hajtotta ki a belét szívvel-lélekkel, csak hát volt limitje, meg pechére Dembélé mégsem került a lelátóra. Ha végig kezdő, szerintem eljuthatott volna 10 gólpasszig fél szezon alatt még ilyen erős korlátokkal is...csababarca írta: ↑2022.05.30. 21:23:32Ezt miből gondolod?
Még hiszünk ilyenben, hogy szívből valaki itt játszik?
A brazil mentalitásáról meg mindent elmond, hogy ugye neki az lett volna a jó a karrierje szempontjából, ha kiesik a Leeds. Utolsó meccsen ő döntötte el a bennmaradást, és a mezét levetve beugrott a szurkolók közé teljes extázisban. Na én ilyen játékosokat akarok látni a csapatban.