Cucurellan amúgy én is csodálkoztam, hogy 25-30 millióért állnak sorba érte a PL csapatok (a a Brighton is közel 20-ért vette meg). Mondjuk a top Alba mögött nem tudom mennyi sót evett volna meg.Troym írta: ↑2022.05.31. 11:25:03Körülbelül 50-szer nyilatkozott mindenki arról (Alemany, Cruyff, Laporta és Xavi is), néha burkoltan néha teljesen nyiltan arról, hogy semmi pénz, milyen nyilatkozat kéne még tenniük? Nem véletlen kötik még FdJ maradását is a pénzügyi helyzethez, ennél egyértelműbben hogy kéne nyilatkozni?visca el barca írta: ↑2022.05.30. 19:06:30
Mi a francert nem tud laporta kiallni a sajto ele es megmondani h egy budos euro nincs igazolasra?
Egy bankszámlaegyenleg fotóját linkeljék be?
A fiatal srácok leírása meg fura egy hozzáállás. Blanco 17, Torre 18, Illias 18, Torre szintén 18 éves és még nem húzóemberek és el kell zavarni mindenkit, meg másodosztályú kaliberek?!? Biztos ez a jó hozzáállás?
Nem emlékszem szinte senkire aki 20 alattiként volt a Barcában alapember Pedrin és Messin kívül az elmúlt 30 évben. Iniesta 19-20 évesen kezdett játszani, Puyol 21 évesen lett az "A" csapat tagja, Valdes is, Busquets is 20 évesen került fel.
Xavi értékelje ki őket és igenis közülük a jobbak legyenek a keret tagjai és szépen fokozatosan játszák be magukat a csapatba.
Itt egy jó példa: Cucurella. A nagyobb PL csapatok közül több is őt akarja, itt meg nem voltak hajlandóak adni neki időt és türelmet. Most lehetne egy normális minőségű balhátvéd Alba helyett/mellett ha kapott volna időt és esélyt.
Habár ez inkább az utóbbi 2 szezonbeli teljesítményének szólt. Bár ő inkább a kp-n játszik már, mint balhátvédként, védekezésben nem tudom mit nyújtana.
Torre-t szerintem fixen a B-ben kellene használni, esetleg felnézeget néha a felnőttekhez, ennyire fiatal és rutintalan kp-t nem lehet összehozni. Gavi, Pedri, Nico így is necces. Főleg, hogy Pedri kb. fix kezdő, Gavi is kapni fogja a játékperceket, vele biztosan forgatják a kp-t. Nem kellene eljátszani, amit Yusuf Demirrel.
Mondjuk elég jók ezek a transzferek, ahogy Pedrivel és most Torreval csinálják. Bukni nem nagyon lehet rajta, de ha beválik olcsón lesz egy nagyon jó játékos.
Endrickkel kellene valami hasonlót, egy kölcsönt és valahogy "magunkhoz láncolni" . Igaz, hogy még csak most lesz 16, de de nem egy tucatbrazil tinisztár. A felsőbb korosztályban emelkedik ki. Szerencsére komoly hírek érkeztek már róla, ha minden igaz a dél-amerikai játékosmegfigyelő kinézte és a klub is gondolkodik lépéseken. Ha nyáron betölti a 16-ot szerintem megpróbálnak valamit. Legalábbis remélem.
A L'Equipe szerint tárgyalásokat kezdtünk a Monacoval, hogy ha a Lewa ügy nem alakul úgy ahogy szeretnénk, akkor Ben Yedder lenne a célpont. A franciák nem zárkóznak el az eladásától szóval aránylag jó áron elhozható. Én egyáltalán nem tartom rossz játékosnak, amit azért a számai is igazolnak.
A Sport lehozta, hogy továbbra is érdeklődünk Rúben neves iránt, Xavi Busquets alternatívájának szánná. Nem rossz játékos , akár be is válhat. Nyilván nem wordclass, de hiába akartuk Tchouaménit, ha lehetetlen volt megszerezni.