Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A kérdés inkább az, a játékost hogy győződ meg arról, hogy fele/harmada annyi pénzért menjen el focizni valahova. Szerintem sok spanyol vagy francia csapat felszívná az említett játékosokat, csak fizut nem tudnak nekik adni.csababarca írta: ↑2022.05.25. 03:46:12Na de a lényeg: ahhoz, hogy ennyit igazoljunk sok embert kéne lapátra tenni.
Ezzel lesz itt a fő probléma, hogy kire tukmálsz rá egy Lenglet, Umtiti, Roberto, Puig féle sort, hogy csak a javát említsem?:D
Tehát az fog történni, mint ami kb minden igazolásunknál az utóbbi évekbe?:DD
Én ahogy olvasgatom, egy apró esélyünk van rá, és az a Leeds iránta való tisztelete: a brazil egymaga benntartotta ugye a csapatát, pedig fél éve ide akar már jönni, és kvázi nem állt érdekében bentmaradni. Most utazik el a brazilokkal "turnéra", de előtte megkérte a klubját, hogy ő nagyon szeretne Barcelonába menni, és ezt valahogy tegyék neki lehetővé. 75 körül lenne az ára, ami nyilván nekünk offos, de mindenképp lejjebb engedik ezt majd, csak kérdés, mennyire, meg milyen játékosokat tudunk beleadni az üzletbe esetleg. De az, hogy Januzajokat nézegetünk helyette, már nem túl jó jel.
Jaja, az elmúlt 3 évben 120-szor lábon rúgták és bepattant, nem szokta magának megcsinálni a gólhelyzetet bezzeg Cou és társai hogy bejöttek 20-on évesen, nem tudom, h mikor engeditek már el a kort.
Azért valamennyire komoly a dolog, mert az erős embereinknek nálunk a szokásosnál nagyobb szavuk volt. Messinek és a katalán jómadarainknak egyaránt. Fura dolog ez, mert ha igazak a pletykák, Mbappe leadhatja kvázi nyíltan az igényeit, ez tisztább helyzet,mint ami nálunk volt.
.
1 30+-os csávó nem tud agresszíven végigtolni egy szezont. Kettő igen, így bőven elegek lennének energiában is. Auba kedvenc posztja eleve a balszélső, ott is feltűnhet akár néha.
Érdekes ellentmondás, hogy egyre több a pénz a fociban, és még is hiányposztok alakulnak ki,ahová nagyítóval kell keresni a játékosokat. Pedig a pénz jelentette plusz hozadék miatt azt gondolhatnánk, hogy többen kezdenek focizni, és ez az óriási pénz mennyiség plusz motivációt jelent hogy jobbak legyenek.
Én konkrét az az ez évi igazolásokról beszélek. Nekem Depayt és Aubát leszámítva mindenki besült. Az hogy öregekre megyünk...
Ne vedd komolyan!csababarca írta: ↑2022.05.23. 22:59:08Erről lemaradtam, kik azok akik Messi kifejezett kérésére jöttek?
Szerintem Dembelét sokan félreértitek, vagy legalábbis magabiztosan írtok ilyen dolgokat és nem biztos, hogy így van.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.05.24. 14:45:59
Persze ha a tesó a psg-ben hetente 2 millió eurót és szezononként 95 misit kaszál, akkor igazából ő miért írjon alá gombokért?! Mert a józan ész ezt diktálná, és helyezze előre a foci szeretetét?