Ha egy ekkora csapat elindul lefelé, azt az pecsételi meg véglegesen, ha már BL-ben sem tud indulni. Akkor távoznak a húzóemberek, nem akarnak újak lenni, nem jön pénz, és ilyenkor kerül egy csapat Milan-Arsenal spirálba. Nem lehet elengedni 2 évet ifikkel eredmény nélkül...DJ-ot 80 körül hoztuk... hogy erőltethetnénk ezt a vonalat...?
Azonnali műtét szerintem jelenleg közel lehetetlen, a kivezetés lehetséges, erre rá is mentünk. Frenkie esete pont ezt példázza (azon túl, hogy alighanem kötelező eladás), baromi jó játékos, de nem Xavi választása Busi posztjára, nem mélységi irányító profil. Jön majd a helyére olyan, aki sokkal inkább az. Így ez a döntés segítené pl. Busquets kivezetését, mert lenne konkrétan posztra alternatívája.
@westerngom: Xavi hatalmas taktikus, remek csapatépító szerintem, végre profizmust hozott a csapathoz mentálisan, fizikálisan, de elég komoly vakfoltjai és beidegződései vannak 1-1 játékossal szemben (Ferran, Garcia). Szerintem ő az egyéni teljesítményt egyelőre sokkal kevésbé figyeli a meccsen, mint a csapatmozgást, stb. Ez van, így is hatalmas kulimászban lennénk, ha nem jött volna. 0 km-es edző, aki alapvetően nagyon intelligens, amiben hibázik, fejlődni fog, Depay esetét pl. nyilvánosan elismerte már hibájának. Így fejlődhet csak valaki. Mingueza így járt, egy meccsen nem tűnt fel neki, mekkora állat lehet belőle. Kár, egy Araujo-Minguval nem sűrűn kontráztak volna le minket. De legalább a szintén gyors dán jön a helyére, ennek örülök. És annak is, hogy Xavi szemtől-szembe leül a játékossal, elmondja neki a helyzetet, és nem kap egy telefonhívást valamikor nyáron, vagy egy szót se szólnak hozzá fél évig, mint Pjanic esete. Nem mindegy, még akkor is, ha esetleg tévedés történik közben.