2022.05.15. 19:09:03
Egyébként nem emlékszem már, ki hozta a statot, de valaki beírta a BL topikba, hogy milyen sok Pep-kiesésnél volt pár percen belül több gólos összeomlás. Ez alapvetően most is megvolt, amikor 1-2 percen belül két 1v1-es gólpasszt adott a City a WH-nek, csak Antonioék megtették azt a szívességet, hogy kihagyták őket, nekik is nagy volt a tét.
Ráadásul ugye a tizit is kihagyták a végén. Direkt figyeltem Pepet, színideg volt végig, és nem az ordítozva-buzdító ideges, hanem az a rettegősebb-magába roskadós. Tegnap pont emiatt néztem Kloppékat is direkt, idegeskedés helyett lazultak és szétröhögték az agyukat a tizik előtt, jó vége is lett. Mikor Mané kihagyta, és sétált vissza, a többiek szintén nem vígasztalni kezdték, hanem elkezdtek brahizni vele, nevetgéltek, pedig hát finoman szólva is izgalmas pillanatok voltak...
Felőlem megnyerheti Pep ezt a bajnokságot, de én az arabok helyében elkgondolkodnék pár pillanatig a közös jövőn, mert nagyon beidegződni látszik ez az összezuhanásos téma. Sőt, így még az AV elleni meccset sem látom lefutottnak, ha nem sikerül hamar a gólszerzés, simán szétidegeskedhetik még magukat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy