TS zsinórban a második meccsen potyázik be, mikor eddig csak az volt a bajom vele, hogy nem hozott 2 éve extrát, ami már eleve gáz. A tegnapi eset már mindennek az alja volt, amikor egy lehulló labdát nem tud megfogni, aztán hátulról felökleli a támadót tizigyanúsan.csababarca írta: ↑2022.05.16. 15:04:27Semmit, de nálunk ez nem számít, az a lényeg, hogy spanyol és saját nevelés.
TS egyik sem, ergo rossz kapus, nem ide való, el kell adni.
Ezért van terítéken FDJ eladása is, ha spanyol lenne, meg La Masia nevelés20 kilósan, ugyanezzel a játékkal, akkor top1-ezve lenne.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy hova valósi, TS szerintem már megeérdemelten tiszteletbeli culé, és stílusilag/elméletben a tökéletes kapus. Csak 2 éve formán kívül van, lehetne még várni rá, de ami ennél még fontosabb, hogy érte még komoly pénzt lehet kapni, mert szerintem csak itt főtt le neki, még megújulhat máshol. Ezzel nem ő van egyedül a keretben.
És nem feltétlenül akarom elküldeni, hanem, hogy végre ne legyen érinthetetlen, függetlenül atttól, mit csinál a pályán.
Kp: Tételezzük fel, hogy muszáj valakit értékesíteni. Pedrit vagy Gavit hamarabb adnád el?
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy ő maga is menni akar, tudja, hogy nem itt van a helye + Ten Hag.