Köszi az infót! Akkor viszont felteszem ő érkezne DJ helyére, már olyan értelemben, hogy ő és Pedri/Gavi voltak a 8-asok, ha maradunk 4-3-3-as felfogásban. Csak hát DJ inkább rohanós, energikus (volt), mint szervező, egy általad leírt profil eléggé illene oda, aki ilyen gól és gólpasszennyiséget ki tud termelni. :O És ha jól értem, őt azért simán hátrébb is lehetne dobni, ha a szükség megkívánja, nézegettem most a posztjait, játszott ő minden pontján a középpályának minden felállásban.Fernando írta: ↑2022.05.15. 08:00:59Nem. Más poszt, inkább Modrichoz tudnám hasonlítani, de még ez sem állja meg a helyét. Kiválóan lát, osztogat, a lövéséi életveszélyesek és mellette agilis, nem rest védekezni sem. Akkor élne meg nálunk, ha átállnánk arra, hogy nem a mélységi (védekező) középpályás irányít, hanem aki mellette, fél poszttal felette játszik. Én pont ezért tudnék örülni neki. Busquets nagyszerű labdákat tud adni, de amint eladjuk a labdát, akár ő, akár más, kb 6-7 éve szétkontráznak minket...
A nem idézett vélemény meg szerintem tükrözi a fórumozók többségének a véleményét, Kessié ezért is lenne jó, már ha tényleg Busquets helyettesének érkezik, amit még nem lehet kijelenteni sajna, főleg ilyen Neves-féle pletykák mellett. Vagy Jolly Jokernek jön, néha Busquets helyére, néha rotációba előre.
A sporton egyébként olvastam, hogy a PSG, de főleg a City is bejelentkezett Frenkie-ért, a Barca állítólag már 100-at kér, de az azért sok nekik, és alkuképes lesz a dolog. Xavi nyilatkozata után meg egyértelműnek tűnik a távozása...